Reisverzekering

Vakantie betekent vooral plezier. Even nergens aan denken. Om uw reis zorgeloos te laten verlopen, is het verstandig om van tevoren te bedenken of u goed bent verzekerd. U kunt op vakantie namelijk ook voor ongemakken komen te staan. 
 
U kunt uw (doorlopende) reisverzekering zelf samenstellen. Of u nu op vakantie gaat naar de zon, op wintersport gaat of stage/vrijwilligerswerk in het buitenland gaat doen, voor al deze activiteiten is een passende dekking af te sluiten. Mocht er iets gebeuren dan staan de alarmcentrales paraat: 24 uur per dag, 7 dagen per week. 
 
Nadat u een reis heeft geboekt, kan er van alles gebeuren waardoor de reis niet door kan gaan. Ook tijdens de reis kunt u door omstandigheden terug moeten. Ongeacht wanneer de pech toeslaat dekt de (doorlopende) annuleringsverzekering de financiële risico’s en bent u verzekerd van snelle en professionele hulp. 
 
Belangrijk voordat u op reis gaat:
Zorg dat niet overal op social media te zien is dat u weg bent en hoe lang u weg blijft. Als u iets wilt plaatsen op social media, zorg er dan voor dat dit afgeschermd is voor ongewenste meekijkers. Zorg er verder voor dat uw huis een bewoonde indruk geeft. Dat kan als iemand de post opruimt en er een auto op de oprit staat. Gebruik tijdschakelaars voor licht in de avonduren. Dat wekt de indruk dat u thuis bent.
 
Fijne vakantie.

Vraag hier uw reisverzekering aan!
 
 

Lees ook...