Verkoopmakelaar

Uw huis verkopen brengt veel met zich mee. Kennis over onder andere financiele en bouwkundige zaken is van groot belang.

Meer weten
Aankoopmakelaar

U wilt een huis kopen. Het liefst een mooi huis dat precies bij u past voor een aantrekkelijke prijs. Laat onze aankoopmakelaar u van dienst zijn.

Meer weten
Taxatie

Heeft u een taxatierapport nodig? Laat de taxatie altijd uitvoeren door een ervaren taxateur.

Meer weten
Gratis waardebepaling

‘Hoeveel is mijn huis waard?’ is toch wel de meeste gestelde vraag aan onze makelaars.

Meer weten

Met Best Living uw huis kopen of verkopen!

Wilt u een huis kopen of verkopen in de omgeving van Brummen, Dieren en Eerbeek? De NVM makelaars van Best Living hebben passie voor de makelaardij en kennen deze omgeving als geen ander. We zijn gedreven en vastberaden om de beste koper voor uw huis te vinden en helpen u graag bij het kopen van de juiste woning. Al onze woningen zijn ook te vinden op funda.

Persoonlijk verkoopadvies
Onze makelaars hebben veel kennis van de regionale markt en de ontwikkelingen in de woningbranche. Met goed en persoonlijk advies begeleiden wij u stap voor stap tijdens de verkoop van uw huis. Heeft u tussendoor vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Informatie over kopen, verkopen of huren van een woning
U vindt op onze website handige informatie over het kopen, verkopen of huren van een woning. Klik hiervoor op de verschillende onderwerpen in het menu aan de linkerzijde. Wilt u het snel weten als er nieuwe woningen beschikbaar zijn? Maak dan een zoekopdracht aan. Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Wat is mijn huis waard? Bereken hier de waarde van uw woning! Bereken

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen