Gratis waardebepaling woning

Hoeveel is mijn huis waard?

‘Hoeveel is mijn huis waard?’ is toch wel de meeste gestelde vraag aan onze makelaars. Omdat wij dagelijks bezichtigingen uitvoeren met potentiële kopers en alles weten over deze omgeving en de woningen die hier (te koop) staan, kunnen wij u hier maar al te goed antwoord op geven.

 

Of u nu voor de eerste keer uw huis gaat verkopen of voor de derde keer, vaak is er veel veranderd in de woningmarkt vanaf de dag dat u zelf een bod uitbracht op uw eerste huis. Ook zal de woning de nodige veranderingen zijn ondergaan. Daarom is het belangrijk dat u een goed beeld gaat krijgen van de huidige markt in relatie tot uw huis.

 

De waarde van uw woning bepalen

Wanneer u, binnen het werkgebied van Best Living, bij Best Living een waardebepaling aanvraagt gaan we precies zo te werk als wanneer we een huis in de verkoop nemen. We plannen ruim de tijd in voor een afspraak en komen bij u thuis. Tijdens ons bezoek kunt u al uw vragen stellen over de verkoop van uw woning. Tegelijkertijd bekijkt de makelaar de woning vanuit het oog van de huidige woningzoeker. Omdat wij iedere dag bezichtigingen uitvoeren met potentiële kopers, een groot zoekbestand hebben en precies weten welke huizen er in de omgeving (te koop) staan, kunnen we een goede schatting maken van de marktwaarde van uw woning.

 

Een compleet verkoopadvies

Vervolgens berekenen we de waarde van uw huis en zorgen we dat u een uitgebreide rapportage van ons ontvangt met een advies. In deze rapportage is precies te zien welke huizen en kenmerken op dit moment veel gezocht worden en wat de plus- en minpunten zijn van uw woning. We geven tips over de beste verkoopperiode, de vraagprijs, de verwachte verkooptijd en eventuele nodige aanpassingen aan de woning. Omdat er ook altijd vragen zijn over de financiële mogelijkheden bij het kopen van een andere woning bieden wij niet alleen de waardebepaling gratis aan, maar ook het eerste hypotheekgesprek. Zo kunnen we u binnen een week voorzien van een compleet advies over het verkopen van uw woning en de mogelijkheden daarna.

 

Wilt u ook de waarde van uw woning berekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling en hypotheekgesprek. Of bereken eerst de waarde van uw woning via onze online tool.

Bereken hier de waarde van jouw woning

 

 

 

Lees ook...