Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering die bij u past

Of u nu student bent, samenwonend of alleen en of u nu gehuwd bent of niet, een inboedelverzekering is voor iedereen. De inboedel is alle roerende zaken die tot de particuliere huishouding van de verzekerde behoren. Met een inboedelverzekering bent u altijd goed verzekerd tegen onder andere schade door brand, inbraak, diefstal en storm. Ook is het mogelijk te kiezen voor een ruimere dekking. Deze ruimere dekking biedt een oplossing bij kleine ongelukjes, zoals een glas wijn over uw bankstel.
Download hieronder de algemene inboedelwaardemeter. Deze kunt u invullen en naar ons kantoor sturen.
 
Weet u wat de waarde is van uw inboedel? Denkt u eens aan al uw apparaten, sieraden, kleding, voorwerpen met emotionele waarde en, niet te vergeten, uw huisdier(en).
 
Door het Verbond van Verzekeraars is een algemene inboedelwaardemeter uitgegeven. Deze kunt u onderaan deze pagina downloaden. Het invullen is eenvoudig en u kunt snel controleren of het verzekerd bedrag van uw inboedel nog voldoende is. Mocht deze afwijken dan is het belangrijk contact met ons kantoor op te nemen. Wij zullen uw gegevens overbrengen op de inboedelwaardemeter van uw inboedelverzekeraar en de polis aanpassen.

Formulieren en downloads

Lees ook...