Juliana van Stolberglaan 2A 0 ong, Eerbeek

€ 300.000,-kosten koper

Uw eigen VRIJSTAANDE WONING bouwen op een mooi perceel aan de rand van Nationaal Park de Veluwezoom?
Dat kan in de bosrijke omgeving op de Veluwe op een fantastische BOUWKAVEL in de villawijk Wilhelminapark van het dorp Eerbeek. 15 maart 2018 heeft de gemeente Brummen het bestemmingsplan vastgesteld.

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor een ruime woning met een minimum van 400 m³, maximaal 25% bebouwing op het perceel. Dit betekent met bijgebouw van 75 m² dat u een woning kunt bouwen met tot wel 325 m² woonoppervlak op de begane grond. De maximale goothoogte is 6 meter, nokhoogte 12 meter. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ruimtelijkeplannen.nl

Ter inspiratie zijn alvast 2 schetsontwerpen toegevoegd of kijk eens online op www.groothuisbouw.nl of www.brummelhuis.nl

Voor een eigentijdse platte bungalow is reeds een bouwvergunning afgegeven.

Uiteraard bent u vrij in de keuze om uw eigen ontwerp te realiseren of met de gemaakte schetsen aan de slag te gaan met uw eigen architect.

Pak nu uw kans. Nieuw bouwen biedt u de volgende voordelen.

· Uw woning voldoet precies aan de door u vooraf opgestelde eisen en woonwensen
· Voorlopig hoeft u geen onderhoud te plegen en kunt u genieten van uw droomwoning
· U bouwt uw woning naar de laatste technische en duurzaamheidsmogelijkheden
· Daarmee zijn zeer lage energielasten binnen handbereik
· Energieneutraal wonen scheelt u bij een vrijstaande woning duizenden euro’s per jaar
· U maakt daarbij gebruik van de extreem lage rentelasten die u voor langere tijd kunt vastleggen
· Als kers op de taart zijn kavelprijzen nog relatief laag
· U heeft de tijd om rustig op zoek te gaan naar een aannemer die volgens uw wensen uw droomhuis kan realiseren

Eigenschappen van deze unieke kavel

• Royaal kavel (1.200 m²).
• Aan de rand van het Wilhelmina Park (wonen in het bos) in Eerbeek.
• Op steenworp afstand van het grootste natuurgebied van Nederland.
• Heerlijk wandelen, joggen, fietsen, paardrijden en echte natuur proeven in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe en de overgang naar de IJsselvallei.
• Een keur aan bijzondere plekken als de heuvels bij De Posbank en het Rosendaalse Veld, de sprengen bij Laag Soeren en Loenen, de watervallen bij Loenen maar ook De Elsberg waar je letterlijk de schotse hooglanders kunt aanraken en de bronst van de edelherten kunt meemaken.
• De Hanzesteden Doesburg en Zutphen en de diverse kastelen de vele landgoederen, paleis Het Loo bieden u een keur aan mogelijkheden.
• Centraal gelegen tussen de Arnhem, Zutphen en Apeldoorn en op 7 autominuten van de A50.

In de directe omgeving staan overwegend ruime vrijstaande villa’s en bungalows op ruime kavels van 1.200 tot 2.400 m². Door de ruime opzet van de wijk is er veel groen en privacy in de directe omgeving. Wonen in alle rust maar alle voorzieningen binnen handbereik Eerbeek is de grootste kern van de Nederlandse gemeente Brummen in de provincie Gelderland. Het aantal inwoners bedraagt 10.161. Tot 30 jaar geleden was Brummen zelf de grootste kern.

Eerbeek ligt tussen Arnhem en Apeldoorn, niet ver van de snelweg A50 en het openbaar vervoer. Het gevarieerde landschap van de gemeente Brummen kenmerkt zich door fraaie bossen, natuurreservaten en uiterwaarden met prachtige vergezichten. Fietsen/mountainbiken, wandelen/joggen en paardrijden behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast staat de gemeente Brummen ook bekend om de fraaie kastelen en landhuizen, zoals Landgoed kasteel Engelenburg en Het Huis te Eerbeek (beide zijn inmiddels hotels geworden) en Huize Voorstonden.
In Hall bevindt zich nog een 14e eeuwse kerk, die zeker een bezoekje waard is.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971 eerbeek-juliana-van-stolberglaan-2a-0-ek11971
Brochure downloaden
Juliana van Stolberglaan 2A 0 ong - EERBEEK
Kenmerken
 • Overdracht
 • Vraagprijs
  € 300.000,- k.k.
 • Status:
  Verkocht
 • Aanvaarding:
  in overleg
 • Bouw
 • Woonoppervlakte:
 • Perceeloppervlakte:
 • Inhoud: