De Vinkenweide (kavel 5) 0, Brummen

€ 699.000,-kosten koper

Schuin tegenover “Kasteel Engelenburg”, op het voormalig recreatieterrein “De Vinkenweide” in Brummen (Gld) ligt deze prachtige ROYALE BOUWKAVEL van 28.215 m². Er is vrijheid om met uw eigen architect en aannemer een VRIJSTAAND LANDHUIS OF TWEE HALFVRIJSTAANDE LANDHUIZEN te realiseren in deze bijzonder fraaie, groene woonomgeving. Een mooie kans om samen met vrienden of een bekende op een fraai landgoed middenin de natuur een nieuw landhuis te bouwen. Het achtergelegen aangelegde natuurterrein van bijna 2,3 hectare is in de koop begrepen. Stap vanuit uw woning de prachtige natuur in.

De bouwkavel, waarvoor u minder dan € 115,- per m² betaalt, ligt op wandelafstand van het gezellige centrum van het dorp Brummen. Brummen heeft, naast het fameuze en sfeervolle 'Kasteel Engelenburg' met haar prachtige 9 holes golfbaan, een centrale en bijzonder aantrekkelijke ligging. Er zijn prachtige bossen en een schitterend landelijk buitengebied. De Hanzesteden Zutphen, Deventer en Neerlands kleinste Hanzestadje Bronkhorst, liggen op korte afstand, dat geldt natuurlijk ook voor steden als Arnhem, Apeldoorn en de autowegen (A1, 12 en 50). In het dorp zelf is er een NS-station, voldoende winkels, culturele- en sportvoorzieningen en natuurlijk de basisscholen.

Het plangebied waar de kavels in gesitueerd zijn bestaat uit 5 bouwkavels. Het geheel heeft een zeer groen karakter, in het aangrenzende landgoederengebied staan verschillende vrijstaande villa's en landhuizen waaronder het prachtige Huize Den Bosch. Er is een helder beeldkwaliteitsplan vastgesteld zodat er vele mogelijkheden zijn om uw eigen woondromen te kunnen realiseren.

Natuurterrein
- Het mooi aangelegd natuurterrein van ruim 2,3 hectare met een lange beek.
- Omzoming met bomen en struiken en diverse plekken met vogelbosjes.
- Alles kant en klaar opgeleverd.
- Er is geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe, landschappelijke kwaliteiten en nieuwe natuur.
- Ten zuiden van het landgoed wordt een open gebied gemaakt dat bestaat uit extensief beheerde graslanden, een beek, een poel, bosschages, enkele solitaire bomen en heestergroepen.
- De variatie in natte en droge gebieden en de verschillende typen beplanting maken dit gebied aantrekkelijk voor amfibieën, reptielen, libellen en vlinders.
- De bestaande beek is als slingerende beek doorgetrokken tot de noordelijke perceelgrens.
- De oevers van de beek en de poel worden extensief beheerd (niet te veel maaien).
- Een enkel wandelpad aan de westzijde is openbaar toegankelijk en kan eventueel aansluiten op
een ander wandelpad aan de aangrenzende percelen.

Onderhoudscontract
Een onderhoudscontract op dit natuurterrein bedraagt gemiddeld € 1.200,00 per jaar. Het onderhoudscontract wordt verzorgd door een gespecialiseerd groenbedrijf uit de omgeving.

Algemeen.
Uitgangspunt voor elk ontwerp is het komen tot een hoogwaardige, locatie specifieke architectuur. Standaard ladeplannen zijn niet toegestaan.

Situering.
Het bebouwingsbeeld wordt bepaald door een reeks van individuele bebouwingsmassa's. Bij de nieuwe bebouwing moet rekening worden gehouden met de inrichtingsschets welke als basis heeft gediend voor de wijziging van het bestemmingsplan naar wonen.
Voor het bouwen van de hoofdgebouwen gelden de volgende regels.
A. Binnen deze bestemming is uitsluitend de bouw van 1 hoofdgebouw in de vorm van een landhuis toegestaan;
B. Het hoofdgebouw dient uitsluitend binnen het bouwvlak te worden gebouwd;
C. Het aantal zelfstandige wooneenheden bedraagt maximaal 2 per hoofdgebouw;
D. De goothoogte van hoofdgebouw bedraagt maximaal 9 meter;
E. De bouwhoogte bedraagt maximaal 12 meter;
F. De maximale oppervlakte van een hoofdgebouw inclusief aan- en/of uitbouwen bedraagt 600 m²;
G. De maximale oppervlakte van bijgebouwen bedraagt 150 m² per woning;
H. Binnen de bestemming 'wonen' is het tevens toegestaan een aan huis gebonden beroep uit te oefenen.

Voor overige gegevens over het bestemmingsplan of omgevingsvergunningsvrije bouwmogelijkheden verwijzen wij naar het bestemmingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl

Detaillering en inrichting terrein.
Voor de uitgangspunten voor de detaillering en inrichting van de terreinen wordt verwezen naar de inrichtingenschets van 29 januari 2018.

De koopsom is inclusief:
- alle onderzoeken waaronder bodemonderzoek , flora en fauna etc.
- omzetbelasting (21%);

De koopsom is exclusief:
- notaris- en kadasterkosten.
- alle bouw- en legeskosten en kosten bouwvergunning.
- architect- en constructeurskosten.
- aansluitkosten water, elektra en riolering.
- de kosten van financiering, t.w. afsluitkosten en kosten hypotheekakte.

Voor deze kavel is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door de naam van het voormalig recreatieterrein achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Reinier Uit de Weerd
06-22910363 / stuur een mail
brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516 brummen-de-vinkenweide-kavel-5-0-bn11516
Brochure downloaden
De Vinkenweide (kavel 5) 0 ong - BRUMMEN
Kenmerken
 • Overdracht
 • Koopsom
  € 699.000,- k.k.
 • Status:
  Beschikbaar
 • Aanvaarding:
  in overleg
 • Bouw
 • Woonoppervlakte:
 • Perceeloppervlakte:
 • Inhoud: