Best Living makelaardij in Eerbeek

De grootste kern van de gemeente Brummen is Eerbeek. Met een mooie bosrijke omgeving, gezellige woonwijken en natuurlijk de Veluwse Stroomtrein Maatschappij is Eerbeek een heerlijke omgeving om in te wonen en werken. In het centrum van Eerbeek staat het kantoor van Best Living. Wij kennen Eerbeek en de omgeving als geen ander. Dus wilt u uw huis verkopen of een huis kopen? Schakel dan een makelaar van Best Living in. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat!

Naast onze professionele makelaars zijn wij een full-service kantoor waar u als klant centraal staat. Voor een onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies bent u bij Best Living ook aan het juiste adres. Wij herkennen u gewoontes en wensen, waardoor wij u persoonlijk kunnen adviseren. Wij willen het beste voor onze klanten. Want... wij werken voor u!

Neem contact op: 0313 651199 / eerbeek@bestliving.nl


Woningaanbod Eerbeek Huis verkopen in Eerbeek

Wij staan voor u klaar!
Kees Beltman MRE MRICS
Jan Willem Dros
Femke Lok
Monique Mulder
Jacqueline Heine
Bas Kamphuis
Silvia Schoonhoven

NVM Makelaar / Taxateur RMT RT, Vennoot

In de huidige vastgoedmarkt is een actieve en enthousiaste marktbenadering essentieel. Daarnaast mag de klant integer vakmanschap en duidelijke taal verwachten, maatwerk gericht op de persoonlijke situatie die iedere keer weer anders is. Dat maakt mijn werk ook leuk en afwisselend. Snelheid is mooi, de langere termijn is belangrijker als lokale ondernemer. 70% van onze klanten vindt ons immers via een positieve referentie van familie, buren, vrienden of collega ondernemers. Naast een familieman te zijn met 3 kinderen, hou ik van sport en triatlon in het bijzonder. Om geestelijk en lichamelijk scherp te blijven, probeer ik 4-5 maal per week te sporten. De uitdaging van een wedstrijd maakt trainen nog leuker.

Contactgegevens

Kees Beltman MRE MRICS
NVM Makelaar / Taxateur RMT RT, Vennoot

Vestiging: Eerbeek
Email: kees@bestliving.nl
Telefoon: 06-10921083

Assistent Makelaar

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Best Living in Eerbeek. Het adviseren van klanten en het streven naar het beste resultaat voor onze opdrachtgever staat hierbij centraal. Tevreden klanten maken het toch al afwisselende werk nog leuker. In mijn vrije tijd fiets ik graag met de mountainbike door ons prachtige werkgebied waar ik al mijn hele leven woon, o.a.  Landhuis Luesveld, De Empese en Tondense Heide, De Loenermark, Nationaal Park Veluwezoom, het Rozendaalsche veld met als hoogtepunt voor de fietser de Posbank.

Contactgegevens

Jan Willem Dros
Assistent Makelaar

Vestiging: Eerbeek
Email: eerbeek@bestliving.nl

Kandidaat makelaar

Met veel plezier ben ik sinds eind 2021 werkzaam bij Best Living. Na het afronden van de opleiding Vastgoed en Makelaardij wist ik dat de woningmakelaardij het beste bij mij zou passen. Voornamelijk de afwisselende werkzaamheden en het contact met de opdrachtgevers maken het voor mij de ideale baan.

Ik ben opgegroeid in Rheden en vind het dan ook leuk om werkzaam te zijn in een omgeving die mij bekend is. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriend in Vorden. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook regelmatig te vinden in Enschede, waar ik in mijn studententijd met veel plezier heb gewoond.

Contactgegevens

Femke Lok
Kandidaat makelaar

Vestiging: Eerbeek
Email: femke@bestliving.nl
Telefoon: 0313-651199

Servicemedewerker Makelaardij

Samen met mijn vriend woon ik in Hall. Ik ben geboren in Loenen en opgegroeid in Eerbeek. Het werk dat geen dag hetzelfde is en het leuke contact met de mensen maken dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga. Een goed boek lezen, spannende film/serie kijken, naar concerten/festivals gaan en met vrienden of familie afspreken zijn een aantal dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd.

Contactgegevens

Monique Mulder
Servicemedewerker Makelaardij

Vestiging: Eerbeek
Email: eerbeek@bestliving.nl
Telefoon: 0313-651199

Servicemedewerker Makelaardij

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Best Living. Het afwisselende werk en het contact met de mensen maken het werken bij Best Living erg leuk. Samen met mijn man en onze hond woon ik zelf in Eerbeek. In mijn vrije tijd loop ik graag met de hond in het bos, kijk ik graag een film en geniet ik van de gezelligheid met mijn vrienden en familie.

 

Contactgegevens

Jacqueline Heine
Servicemedewerker Makelaardij

Vestiging: Eerbeek
Email: dieren@bestliving.nl
Telefoon: 0313-419030

Financieel adviseur, Vennoot

Samen met mijn vrouw en 2 dochters woon ik in het mooie, groene Loenen. Wandelen en fietsen doe ik graag, daarnaast tennis ik met veel plezier 1 tot 2 keer in de week. Als financieel adviseur houd ik mij vooral bezig met het geven van hypotheekadvies, ik zie het telkens weer als een uitdaging om voor iedereen de beste hypotheekoplossing te vinden en om vervolgens alles perfect af te handelen samen met mijn collega’s. Of het nu gaat om het kopen van een eerste huis, het verhuizen naar een andere koopwoning, het financieren van een verbouwing of het periodieke onderhoud op een reeds lopende hypotheek, ik help u graag en goed!

 

Contactgegevens

Bas Kamphuis
Financieel adviseur, Vennoot

Vestiging: Eerbeek
Email: bas@bestliving.nl
Telefoon: 0313-419030

Financieel adviseur

Na een aantal jaren als hypotheekadviseur werkzaam te zijn geweest in Deventer en Nijmegen, ben ik blij dat ik nu in mijn eigen mooie, groene woonomgeving mag werken. Het geven van een goed hypotheekadvies begint met het luisteren naar de wensen van de klant en deze vervolgens vertalen naar een concreet advies. De hypotheek moet niet alleen nu passend zijn, maar ook in de toekomst aansluiten bij de situatie ongeacht wat er gebeurt in een mensenleven. Ik zie het als een uitdaging om uit de vele mogelijkheden en aanbieders de beste oplossing te selecteren. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin met twee tienerzoons. Daarnaast zijn mijn grootste hobby’s skiën, wielrennen en wandelen met onze Golden Retriever.

Contactgegevens

Silvia Schoonhoven
Financieel adviseur

Vestiging: Eerbeek
Email: silvia@bestliving.nl

Wat is mijn huis waard? Bereken hier de waarde van uw woning! Bereken

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen