Best Living makelaardij in Dieren

Tussen Nationaal Park Veluwezoom en de IJssel staat het Best Living kantoor in Dieren. Een prachtige omgeving om in wonen (én te werken). Wij kennen de omgeving als geen ander en met onze kennis en jarenlange ervaring van de woningmarkt kunnen wij u helpen bij het verkopen van uw huis of een huis kopen. Schakelt u een makelaar van Best Living in, dan bent u verzekerd van het beste resultaat!

Het team van Best Living voelt zich als een vis in het water in regio Dieren, we (her)kennen de gebruiken en gewoontes van haar opdrachtgevers en beschikken over een groot kennisnetwerk. Daarnaast is Best Living, met haar jarenlange ervaring, een professioneel full-service kantoor waar u als klant centraal staat. Onze actieve houding en passie bij het uitoefenen van ons beroep, maken dat wij iedere dag open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Wij willen het beste voor onze klanten.
Want... wij werken voor u!

Neem contact op: 0313-419030 / dieren@bestliving.nl
Woningaanbod Dieren Huis verkopen in Dieren

Wij staan voor u klaar!
Robert Versteegh
Edith Nooteboom
Casper van Zadelhoff
Kelly Veltman
Sharon Keizer
Jacqueline Heine
Bas Kamphuis
Silvia Schoonhoven
Linda Piechnick
Ans Nooteboom
Brigitta Dortmundt
Diane Brouwer

NVM Makelaar / Taxateur RMT

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de Makelaardij waarvan ik de eerste 15 jaar in Arnhem heb doorgebracht. Dat geen dag hetzelfde is en het contact met de mensen zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier aan de slag ga! Ik vind het belangrijk om de klant juist te adviseren en te ontzorgen door ze stap voor stap mee te nemen in het verkoop- of aankooptraject. In 2021 kreeg ik de kans om bij Best Living aan de slag te gaan en van werkgebied te veranderen. De drukte van de stad verruilt voor de rust in de dorpen aan de rand van de prachtige Veluwe. Deze overstap bevalt nog steeds erg goed, de diversiteit van het aanbod is groter en de omgang met opdrachtgevers gemoedelijker.

In mijn vrije tijd ben ik veel op het volleybalveld of op de tennisbaan te vinden en wandel ik graag met vrouw en tweelingdochters een rondje door onze voortuin, de Posbank. Een gezellige borrel met vrienden of lekker uit eten gaan behoort ook tot de favoriete bezigheden.

Op zoek naar een aankoopmakelaar, taxateur of verkoopmakelaar? Ik schuif graag bij u aan om nader kennis te maken.

Contactgegevens

Robert Versteegh
NVM Makelaar / Taxateur RMT

Vestiging: Dieren
Email: robert@bestliving.nl
Telefoon: 06-10156692

NVM Makelaar / Taxateur RMT

Makelen is mensenwerk, inleven in wat een verkoper of koper belangrijk vindt. Streven naar het beste resultaat voor je opdrachtgever maar tevens de andere partij die ook blij is met de deal. Blije en tevreden mensen dat is mijn passie voor het vak. Mijn vrije tijd besteed ik, samen met mij man, voornamelijk aan onze paarden en honden. Een heerlijke buitenrit en het omgaan met de honden dat geeft mij energie en ontspanning. Sporten is voor mij ook belangrijk, hardlopen en skiën zijn favoriet. Als er dan nog tijd over is geef ik mij graag over aan een goed boek.

 

Contactgegevens

Edith Nooteboom
NVM Makelaar / Taxateur RMT

Vestiging: Dieren
Email: edith@bestliving.nl
Telefoon: 06-53551560

Assistent makelaar

Ik houd van de afwisselingen die het makelaarsvak met zich meebrengt. Elke dag weer proberen eruit te halen wat erin zit, dat geeft mij voldoening. Bij Best Living word ik uitgedaagd om kennis op te doen binnen de makelaardij waarbij een enthousiaste en actieve marktbenadering wordt toegepast. Als makelaar uit de regio snap ik als geen ander hoe belangrijk het is om de lokale marktkennis, regionale contacten en klantgerichte service in te zetten voor het beste resultaat. Woningen verkoop ik vol enthousiasme, ik werk gestructureerd en goede communicatie met de klant vind ik het allerbelangrijkste.     
                                                      

Na mijn studies Juridische Dienstverlening en Vastgoed & Makelaardij in Enschede was de stap naar de makelaardij dan ook een logische. Tijdens mijn studie juridische dienstverlening ben ik in 2017 bij Best Living begonnen, blijven plakken en uitgegroeid tot assistent makelaar.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om met familie en vrienden af te spreken onder het genot van een hapje en een drankje, daarnaast ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en loop ik graag een rondje over de postbank. Even een paar dagen ertussenuit op skivakantie zeg ik geen nee tegen.

 

Contactgegevens

Casper van Zadelhoff
Assistent makelaar

Vestiging: Dieren
Email: casper@bestliving.nl
Telefoon: 06-37 35 62 95

Servicemedewerker makelaardij

Sinds Mei 2022 ben ik werkzaam bij Best Living, vooral het contact met klanten en de afwisseling van de werkzaamheden maakt het werk erg leuk. Naast mijn werk lees ik graag een boek, zoek ik de gezelligheid op bij vrienden en familie of ben ik met de fotocamera op pad om de mooie omgeving rondom mijn woonplaats Didam vast teleggen. 

Contactgegevens

Kelly Veltman
Servicemedewerker makelaardij

Vestiging: Dieren
Email: dieren@bestliving.nl
Telefoon: 0313 - 41 90 30

Servicemedewerker makelaardij

Samen met mijn man en zoontje woon ik in het gezellige Eerbeek.  Samen met hun fiets ik graag een rondje over de Posbank of de Loenermark, geniet ik van een zonnige vakantie of ga ik graag een dagje erop uit. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op de Eerbeekse tennisbaan. Na bijna 20 jaren werkzaam geweest te zijn bij Jumbo Heine in Eerbeek heb ik in 2022 het roer omgegooid. Bij Best Living kreeg ik de kans om een nieuwe onbekende uitdaging aan te gaan. Het klantencontact, de afwisseling in het werk en de gezelligheid met collega’s maakt het werken erg leuk en uitdagend!

Contactgegevens

Sharon Keizer
Servicemedewerker makelaardij

Vestiging: Dieren
Email: dieren@bestliving.nl
Telefoon: 0313 - 41 90 30

Servicemedewerker Makelaardij

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Best Living. Het afwisselende werk en het contact met de mensen maken het werken bij Best Living erg leuk. Samen met mijn man en onze hond woon ik zelf in Eerbeek. In mijn vrije tijd loop ik graag met de hond in het bos, kijk ik graag een film en geniet ik van de gezelligheid met mijn vrienden en familie.

 

Contactgegevens

Jacqueline Heine
Servicemedewerker Makelaardij

Vestiging: Dieren
Email: dieren@bestliving.nl
Telefoon: 0313-419030

Financieel adviseur, Vennoot

Samen met mijn vrouw en 2 dochters woon ik in het mooie, groene Loenen. Wandelen en fietsen doe ik graag, daarnaast tennis ik met veel plezier 1 tot 2 keer in de week. Als financieel adviseur houd ik mij vooral bezig met het geven van hypotheekadvies, ik zie het telkens weer als een uitdaging om voor iedereen de beste hypotheekoplossing te vinden en om vervolgens alles perfect af te handelen samen met mijn collega’s. Of het nu gaat om het kopen van een eerste huis, het verhuizen naar een andere koopwoning, het financieren van een verbouwing of het periodieke onderhoud op een reeds lopende hypotheek, ik help u graag en goed!

 

Contactgegevens

Bas Kamphuis
Financieel adviseur, Vennoot

Vestiging: Dieren
Email: bas@bestliving.nl
Telefoon: 0313-419030

Financieel adviseur

Na een aantal jaren als hypotheekadviseur werkzaam te zijn geweest in Deventer en Nijmegen, ben ik blij dat ik nu in mijn eigen mooie, groene woonomgeving mag werken. Het geven van een goed hypotheekadvies begint met het luisteren naar de wensen van de klant en deze vervolgens vertalen naar een concreet advies. De hypotheek moet niet alleen nu passend zijn, maar ook in de toekomst aansluiten bij de situatie ongeacht wat er gebeurt in een mensenleven. Ik zie het als een uitdaging om uit de vele mogelijkheden en aanbieders de beste oplossing te selecteren. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin met twee tienerzoons. Daarnaast zijn mijn grootste hobby’s skiën, wielrennen en wandelen met onze Golden Retriever.

Contactgegevens

Silvia Schoonhoven
Financieel adviseur

Vestiging: Dieren
Email: silvia@bestliving.nl

Binnendienst hypotheken

Sinds 1 januari 2019 werk ik op de afdeling hypotheken. Het afwisselende werk en het contact met mensen maken het werk op de hypotheek afdeling leuk. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Brummen. Sporten is een grote hobby van mij. Naast mijn werk bij Best Living geef ik 3x in de week les bij een sportschool. Ik geef de Bootcamp lessen, lekker buiten zijn in weer en wind. Daarnaast vind ik het fijn om samen met vrienden en familie leuke dingen te ondernemen.

Contactgegevens

Linda Piechnick
Binnendienst hypotheken

Vestiging: Dieren
Email: hypotheken@bestliving.nl
Telefoon: 0313 45 03 33

Assurantie adviseur

Naast mijn fulltime baan vul ik mijn vrije tijd graag met gezellige afspraakjes met onze, inmiddels zelfstandig wonende, dochters. Van de oppas-uurtjes op onze kleinkinderen geniet ik enorm. Sporten doe ik in de vorm van tuinieren en wandelen. Favoriete vakantie is voor mij één week in het jaar zon, zee en luxe.


Contactgegevens

Ans Nooteboom
Assurantie adviseur

Vestiging: Dieren
Email: ans@bestliving.nl
Telefoon: 06-50616535

afd. Verzekeringen

Ik ben opgegroeid in Lisse en woon sinds een aantal jaren samen met mijn vriend in Dieren. Het is heerlijk om in deze prachtige omgeving te mogen wonen en werken. Naast mijn fulltime baan lees ik graag een boek of kijk een film, koken en tuinieren vind ik ook heel leuk. Verder ben ik dol op mijn twee katten en ga ik graag met mijn twee zusjes een aantal keer per jaar een weekend weg.

 

Contactgegevens

Brigitta Dortmundt
afd. Verzekeringen

Vestiging: Dieren
Telefoon: 0313-450333

afd. Verzekeringen

Ik ben geboren en getogen in Eerbeek. Met mijn man en 2 kinderen woon ik er nog altijd met veel plezier. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd iets te ondernemen, gezellig samen met vrienden en familie. Ook lees ik graag een boek of kijk een goede film. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Best Living in een team met fijne collega’s.

Contactgegevens

Diane Brouwer
afd. Verzekeringen

Vestiging: Dieren
Email: diane@bestliving.nl
Telefoon: 0313-450 333

Wat is mijn huis waard? Bereken hier de waarde van uw woning! Bereken

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen