Het Hungeling 2 a, Eerbeek

€ 895.000,-kosten koper

Aan een schitterende laan aan de rand van het dorp, ligt deze royale bungalow met maar liefst 257 m² woonoppervlak, in de huidige staat gebouwd in 1987. De semi bungalow biedt naast een ruime slaapkamer met badkamer op de begane grond ook 3 ruime slaapkamers en een 2e badkamer op de etage. De prachtige achtertuin op het zuiden met wel 500 verschillende planten en fraaie vijverpartij is er 1 voor tuinliefhebbers, een pareltje!

Het comfortabele, onderhoudsvriendelijke en lichte woonhuis is tijdens de bouw volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een mooie basis om van het gas af te gaan in de toekomst. Tevens zijn er meerdere onderhoudsarme kunststof kozijnen, Trespa boeiboorden en rolluiken.

De aangebouwde garage met elektrische garagedeur en vliering is inpandig bereikbaar en ook verwarmd. De woning heeft nu een label C, zodra de CV ketel (bouwjaar 2001) wordt vervangen, wordt het label een B. In combinatie met het plaatsen van zonnepanelen is energielabel A mogelijk.

Indeling: hal met garderobe, toilet met fontein, aan de voorzijde gelegen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, ruime slaapkamer van 21 m² met grote schuifwand en doorloop naar de woonkamer.
De aan de tuinzijde gelegen royale living van circa 55 m² is voorzien van plavuizen met vloerverwarming, haard en toegang naar de aangebouwde serre. Aansluitend is de half open keuken gelegen met doorloop naar de bijkeuken en de hal.

1e Verdieping: De ruime etage is bereikbaar met een vaste trap en in onderverdeeld in een 2e badkamer en 3 ruime slaapkamers. De complete badkamer met toilet, wastafel en douche is via de overloop bereikbaar.

2e Verdieping: De met vlizotrap te bereiken grote open zolder over het gehele pand met stahoogte. Met een vaste trap is de 2e etage toe te voegen aan het woonoppervlak.

Geschikt voor een grote doelgroep!
Door de ruime vertrekken, 4 slaapkamers en 2 badkamers is de woning interessant voor een grote doelgroep. Zowel gezinnen als met 2 personen is de woning ideaal ingedeeld.

Ligging: De laan Het Hungeling is een slingerende parkachtige laan met monumentale beuken. Het is een overgangsgebied tussen het dorp Eerbeek en het buitengebied. Het is onderdeel van vele toeristische routes. De voorzieningen van Eerbeek (onder andere scholen en winkels) liggen op loopafstand. De unieke ligging tegen het natuurpark de Veluwezoom en het landgoed “Het Huis te Eerbeek” biedt de bungalow op deze locatie extra allure. Eerbeek is een mooi dorp met alle voorzieningen en ligt in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Arnhem is bereikbaar in 20 minuten via de opritten van de A50 en de A1 die op korte afstand liggen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK Het Hungeling 2 a EERBEEK
Brochure downloaden
Het Hungeling 2 a - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 895.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1987
  • Woonoppervlakte:
    257
  • Perceeloppervlakte:
    905
  • Inhoud:
    1000