Groeneweg 25 , Eerbeek

€ 669.000,-kosten koper

Op schitterende locatie centraal in het dorp gelegen royale vrijstaande bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De degelijk gebouwde woning is in 1980 gebouwd met hardhouten kozijnen, (Miranti), beton vloeren met deels vloerverwarming en isolatie. De mooie tuin rondom is eenvoudig te onderhouden. De oprit met carport en berging zijn te bereiken via het Olieslagerserf.

De woning is geschikt voor een grote doelgroep met 6 slaapkamers en 2 badkamers.

In 2008 is de indeling aangepast naar de huidige indeling. De garage is omgebouwd naar een riante slaapkamer en de plek van de bijkeuken is de badkamer gerealiseerd. Vervolgens is aan de achterzijde een extra berging gebouwd ter vervanging van de garage. Nu de 1e eigenaren zijn overleden staat de woning leeg. De aanvaarding kan daarom ook snel.

Indeling:

Begane grond: Ruime entree, toilet en meterkast. De zonnige L vormige woonkamer (40 m²) op het zuiden biedt een mooi zicht op de tuin en een vergezicht door de straat. De woonkamer biedt naast vloerverwarming onder plavuizen, ook een houtkachel. De open keuken, ook met een plavuizen vloer en vloerverwarming, biedt een mooie opstelling met diverse apparatuur. Via de keuken is er toegang naar het achterhuis met slaapkamer (18 m²) en de badkamer, voorzien van douche, 2e toilet en een wastafel.

1e verdieping: Een verrassend ruime bovenverdieping met overloop en 2e eenvoudige badkamer met dakkapel, ligbad, douche, wastafel en 3e toilet. Er zijn maar liefst 5 slaapkamers op de etage en veel bergruimte.

met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar met stahoogte.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1980, inhoud ca. 500 m³, woonoppervlak ca. 187 m², grondoppervlak 522 m². De zonnige en royale bungalow is voorzien van centrale verwarming, Remeha 2023.
De fraaie tuin rondom is eenvoudig te onderhouden en voorzien van zon- en schaduwterrassen. De ligging van dit pand is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een rustig gelegen woonruimte aan de rand van het centrum maar ook dichtbij het groen aan de rand van het dorp.
Door indeling en afwerking is de woning zeer geschikt om tot op hogere leeftijd te blijven wonen.

Door de centrale ligging in misschien wel de mooiste provincie van Nederland is deze woonlocatie een uitstekende uitvalsbasis als u werkt in steden als Arnhem, Apeldoorn, Deventer of Doetinchem. Maar ook de Randstad en vliegvelden zijn binnen een uur over de A1, A12 en A50 te bereiken. Eerbeek wordt omringd door de oude bossen van de Veluwe en het coulisselandschap langs de Gelderse IJssel. Kortom, wij bieden u hier een heerlijke woning èn locatie voor rust en ruimte.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK Groeneweg 25  EERBEEK
Brochure downloaden
Groeneweg 25 - EERBEEK
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 669.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1980
  • Woonoppervlakte:
    187
  • Perceeloppervlakte:
    522
  • Inhoud:
    500