Bnr. 75 tussenappartement TYPE B1 0 ong, Brummen

€ 235.000,-vrij op naam

Bouwnummer 75, tussenappartement over eerste en tweede verdieping:

- Ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval
- Ruim uitkragend balkon, oost of west georiënteerd
- Ruime slaapkamer
- Vlizotrap naar zolder in slaapkamer
- Badkamer met inloopdouche, wastafel en witgoedaansluiting
- Separaat toilet
- Technische ruimte

Het appartement is ruim 50 m² groot en krijgt een balkon. Het complex is uitstekend geïsoleerd en voorzien van triple glas en gebalanceerde ventilatie.

Het gebouw bestaat uit 2 lagen en er is voor gekozen om de buitenruimten lean uit te voeren om deze appartementen tegen concurrerende prijzen te kunnen verkopen. Er geldt voor deze appartementen een zelfbewoningsplicht.

In Brummen komt de volgende fase van de nieuwbouwwijk Elzenbos binnenkort in verkoop. Hier ontwikkelt Van Wanrooij in fase 3B een complex met 16 appartementen. Het ontwerp van het appartementencomplex is van Lunet Architecten uit Vught.

Wonen in Elzenbos
De woonwijk Elzenbos is een wijk waar leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid centraal staat. Dit uit zich onder andere in de aanwezigheid van het Voedelbos als groen hart van de wijk en de ontwikkeling van een zonnepark. Buiten de nieuwe woningen en een nieuwe basisschool bevindt zich in Elzenbos een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en zijn er verschillende groenzones te vinden.
Brummen ligt middenin de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. Dat staat borg voor prachtige natuur. Ook het voorzieningenniveau is prima op orde en de A50 en A12 zijn beide goed bereikbaar. Een fijne gemeente derhalve voor aangenaam wonen.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Bnr. 75 tussenappartement TYPE B1 0 ong BRUMMEN Bnr. 75 tussenappartement TYPE B1 0 ong BRUMMEN Bnr. 75 tussenappartement TYPE B1 0 ong BRUMMEN Bnr. 75 tussenappartement TYPE B1 0 ong BRUMMEN
Brochure downloaden
Bnr. 75 tussenappartement TYPE B1 0 ong - BRUMMEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Koopsom
    € 235.000,- vrij op naam
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2023
  • Woonoppervlakte:
    51
  • Inhoud:
    148