Blake 16, Brummen

€ 325.000,-vrij op naam

Op een historische locatie in het centrum van Brummen, omgeven door veel bestaand groen, biedt de Gemeente Brummen u de unieke mogelijkheid om zelf uw droomhuis te bouwen. Alle woningen in het nieuwbouwproject "Koppelenburg-Zuid" zijn reeds gebouwd. Dit is uw laatste kans op een nieuwbouwwoning op deze fraaie locatie!

Deze BOUWKAVEL van circa 1.128 m², met de mogelijkheid voor de bouw van een royaal vrijstaand woonhuis, ligt naast de te realiseren speelgelegenheid. Het plan wordt ontsloten via de Arnhemsestraat, alleen bedoeld voor de bewoners. U kunt dus spreken van een rustige woonstraat in een prettige omgeving.

Bestemming:
Binnen de bestemming wonen mag op deze kavel een vrijstaand woonhuis gebouwd worden. Het bouwblok ten behoeve van het hoofdgebouw is maximaal ca. 14 meter breed en maximaal ca. 11,5 meter diep. Hierbij mag de maximale bouwhoogte niet meer dan 11 meter en de een maximale goothoogte niet meer dan 6,5 meter mag bedragen. Tevens dient rekening gehouden te worden met een maximaal bebouwingsoppervlakte van het hoofdgebouw van circa 128 m². De gezamenlijke oppervlakte aan aan- en/of uitbouwen en bijgebouwen mag maximaal 70 m² per woning bedragen. Kijk voor meer informatie over het bestemmingplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Er is een helder beeldkwaliteitsplan vastgesteld zodat er vele mogelijkheden zijn om uw eigen woondromen te kunnen realiseren.

Brummen is gelegen in het groene hart van de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de meanderende Gelderse IJssel. Brummen heeft een prachtig buitengebied met bossen en uiterwaarden, maar ook voldoende scholen, winkels, sportvoorzieningen en een treinstation. Steden als Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Deventer zijn van hieruit prima te bereiken evenals de autowegen (A1, A12 en A50).

lees meer +
Vraag het de makelaar
Reinier Uit de Weerd
06-22910363 / stuur een mail
brummen-blake-16-bn11182 brummen-blake-16-bn11182 brummen-blake-16-bn11182 brummen-blake-16-bn11182 brummen-blake-16-bn11182 brummen-blake-16-bn11182
Brochure downloaden
Blake 16 . - BRUMMEN
Kenmerken
 • Overdracht
 • Koopsom
  € 325.000,- vrij op naam
 • Status:
  Beschikbaar
 • Aanvaarding:
  in overleg
 • Bouw
 • Woonoppervlakte:
 • Perceeloppervlakte:
 • Inhoud: