Bedrijfstaxaties

Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs is met vestigingen in Brummen, Dieren en Eerbeek sterk vertegenwoordigd in het prachtige woon- en werkgebied langs de Zuidoost Veluwezoom, IJsselvallei en West Achterhoek. Best Living biedt u een totaaladvies op het gebied van aan- en verkoop, maar ook huur- en verhuur van bedrijfspanden. Uw bedrijfspand laten taxeren of een verzekeringsadvies op maat? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het advies sluit op elkaar aan en zorgt voor het beste resultaat. Het persoonlijke contact en de frisse en innovatieve aanpak vindt u terug in onze full-service. Dit bespaart u veel tijd en werk. Als klant staat ù centraal. Best Living... want wij werken voor u!

 

Waarom kiezen voor....

....onze makelaars?
Makelaars van Best Living hebben passie voor het vak. Wij zijn actief en gedreven in het vinden van de beste koper of huurder voor uw bedrijfspand. Maar ook vinden wij het belangrijk dat u het juiste bedrijfspand koopt of huurt. In ons werkgebied hebben wij een ruim aanbod in winkelruimte, kantoren en bedrijfsruimte.
Doordat wij veel kennis hebben van de regionale markt en de algemene ontwikkelingen in de zakelijke markt, staan wij altijd klaar met een nieuw en persoonlijk advies.
Service staat namelijk hoog bij ons in het vaandel.

 

....onze taxateurs?
Best Living is gecertificeerd als RICS taxateur en ingeschreven in het RICS Register Comercial Property en het BV register van het NRVT. Ook staan wij vermeld op de shortlist van de Rabobank. 

 

....onze assurantie adviseur?

Ieder mens is uniek. U wilt dus een advies op maat. De adviseur van Best Living helpt u graag uw huidige en toekomstige risico’s in te schatten. Persoonlijk contact kenmerkt onze werkwijze. Samen met u brengt onze adviseur de risico’s in beeld tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij advies welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees ook...