Verzekeringen

Ieder mens is uniek. U wilt een advies op maat. De adviseur van Best Living helpt u graag uw huidige en toekomstige risico's in te schatten. Persoonlijk contact kenmerkt onze werkwijze. Samen met u brengt onze adviseur de risico's in beeld tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens gaan wij met u na welke risico's verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij advies welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Best Living is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij in vrijheid de producten van meerdere verzekeraars kunnen adviseren en de premies kunnen vergelijken. U krijgt dus een onafhankelijk advies. Wij zijn volledig op de hoogte en kunnen gebruik maken van alle vormen van pakketpolissen van de met ons samenwerkende verzekeraars zodat wij u de beste prijs/kwaliteitverhouding kunnen bieden. Ons kantoor is aangesloten bij Adfiz (Adviseurs in financiële zekerheid) en moet voldoen aan de door hen bepaalde kwaliteitsnormen.

Maak een afspraak door te bellen naar 0313-450333 of mail naar verzekeringen@bestliving.nl.

Veelgestelde vragen over zorgverzekeringen

Bekijk de antwoorden

Meer weten over verzekeringsvormen

Vraag een reisverzekering aan. Meteen online, lekker makkelijk. Aanvragen

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen