Onafhankelijk hypotheekadvies in Brummen, Dieren, en Eerbeek.

Huis op het oog? Natuurlijk wilt u bij het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij de hypotheekadviseurs van Best Living aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een gratis adviesgesprek op kantoor in Brummen, Dieren, Eerbeek of bij u thuis.

Afdeling Hypotheken
T 0313 45 03 33
Wilhelminaweg 47
6951 BN Dieren
hypotheken@bestliving.nl

Wij staan voor u klaar!
Bas Kamphuis
Silvia Schoonhoven
Linda Piechnick

Financieel adviseur, Vennoot

Samen met mijn vrouw en 2 dochters woon ik in het mooie, groene Loenen. Wandelen en fietsen doe ik graag, daarnaast tennis ik met veel plezier 1 tot 2 keer in de week. Als financieel adviseur houd ik mij vooral bezig met het geven van hypotheekadvies, ik zie het telkens weer als een uitdaging om voor iedereen de beste hypotheekoplossing te vinden en om vervolgens alles perfect af te handelen samen met mijn collega’s. Of het nu gaat om het kopen van een eerste huis, het verhuizen naar een andere koopwoning, het financieren van een verbouwing of het periodieke onderhoud op een reeds lopende hypotheek, ik help u graag en goed!

 

Contactgegevens

Bas Kamphuis
Financieel adviseur, Vennoot

Vestiging: Team hypotheken
Email: bas@bestliving.nl
Telefoon: 0313-419030

Financieel adviseur

Na een aantal jaren als hypotheekadviseur werkzaam te zijn geweest in Deventer en Nijmegen, ben ik blij dat ik nu in mijn eigen mooie, groene woonomgeving mag werken. Het geven van een goed hypotheekadvies begint met het luisteren naar de wensen van de klant en deze vervolgens vertalen naar een concreet advies. De hypotheek moet niet alleen nu passend zijn, maar ook in de toekomst aansluiten bij de situatie ongeacht wat er gebeurt in een mensenleven. Ik zie het als een uitdaging om uit de vele mogelijkheden en aanbieders de beste oplossing te selecteren. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin met twee tienerzoons. Daarnaast zijn mijn grootste hobby’s skiën, wielrennen en wandelen met onze Golden Retriever.

Contactgegevens

Silvia Schoonhoven
Financieel adviseur

Vestiging: Team hypotheken
Email: silvia@bestliving.nl

Binnendienst hypotheken

Sinds 1 januari 2019 werk ik op de afdeling hypotheken. Het afwisselende werk en het contact met mensen maken het werk op de hypotheek afdeling leuk. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Brummen. Sporten is een grote hobby van mij. Naast mijn werk bij Best Living geef ik 3x in de week les bij een sportschool. Ik geef de Bootcamp lessen, lekker buiten zijn in weer en wind. Daarnaast vind ik het fijn om samen met vrienden en familie leuke dingen te ondernemen.

Contactgegevens

Linda Piechnick
Binnendienst hypotheken

Vestiging: Team hypotheken
Email: hypotheken@bestliving.nl
Telefoon: 0313 45 03 33

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen