Start verkoop 20 twee-onder-één-kapwoningen Lombok te Eerbeek

8 oktober 2020

Goed nieuws in Eerbeek!
Op dinsdag 20 oktober starten wij met de verkoop van 20 twee-onder-één-kapwoningen in het plan Lombok-Zuid in Eerbeek. Het betreft twee typen woningen. Gezien de vlotte verkoop van eerdere delen van Lombok-Zuid is de verwachting dat er veel belangstelling is voor deze woningen.


Roosdom Tijhuis ontwikkelt de woningen. De woningen die op 20 oktober in verkoop gaan zijn zestien twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Laanzicht’ en vier van het type ‘Buytenhof’. Dit tweede type krijgt een slaap- en badkamer op de begane grond. Voor beide modellen geldt dat de woningen heel compleet worden opgeleverd:

  • Inclusief keukencheque
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Gasloos wonen (bodemwarmtepomp)
  • Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
  • Inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping
  • Duurzaam en energiezuinig
  • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden


Energiezuinig

Uniek aan deze woningen is dat ze zeer duurzaam en energiezuinig worden opgeleverd, zónder gas. In plaats van een gasaansluiting worden de woningen voorzien van een bodemwarmtepomp. Tevens komt in de gehele woning Triple HR+++-glas.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen officiële start van de verkoop bij ons op kantoor, maar vindt u vanaf dinsdagmiddag 20 oktober 2020 alle informatie op de nieuwbouwsite van Funda. U bent vanaf 14.00 uur uiteraard ook van harte welkom bij ons op kantoor om de brochure op te halen.

 

Heeft u interesse in een woning?

Dan kunt u zich vanaf 20 oktober tot en met dinsdag 27 oktober 12.00 uur inschrijven om kans te maken op een optie. U kunt het inschrijfformulier inleveren bij ons op kantoor of e-mailen naar eerbeek@bestliving.nl.

Deel deze pagina op:
Ook interessant