Onafhankelijk verzekeringsadvies

26 februari 2023

Bij Best Living Verzekeringen kunt u ook voor al uw verzekeringen terecht zowel particulier als zakelijk. Best Living is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij in vrijheid de producten van meerdere verzekeraars kunnen adviseren en de premies kunnen vergelijken. U krijgt dus een onafhankelijk advies. 

Wij zijn volledig op de hoogte van alle producten en verzekeringsvoorwaarden en kunnen gebruik maken van alle vormen van pakketpolissen van de met ons samenwerkende verzekeraars zodat wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Omdat ieder mens uniek is en ieder bedrijf gespecialiseerd in zijn eigen branche wilt u een advies op maat. Onze adviseur helpt u graag uw huidige en toekomstige risico's in te schatten. Persoonlijk contact kenmerkt onze werkwijze. Samen met u brengt onze adviseur de risico's in beeld tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens gaan wij met u na welke risico's verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij advies welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Daarnaast bieden wij na het afsluiten van de verzekeringen volledige service. Periodiek bezoeken wij onze relaties en controleren of er veranderingen dienen plaats te vinden.

Ook bij een eventuele schade neemt Best Living alle zorg uit handen. Wij communiceren met de verzekeringsmaatschappij en eventuele tegenpartij en behartigen daarbij het belang van onze relatie.

Mocht u buiten kantooruren te maken krijgen met een grote (brand)schade dan is onze adviseur 7 dagen/24 uur bereikbaar. De instructies hiervoor krijgt u via ons antwoordapparaat als u naar kantoor belt buiten de openingstijden.

Ons kantoor is aangesloten bij Adfiz (Adviseurs in financiële zekerheid) en moet voldoen aan de door hen bepaalde kwaliteitsnormen.

Op onze plaatsen wij regelmatig nieuwsberichten die betrekking hebben op verzekeringen. Maar wist u dat u ook al een aantal zaken online kunt regelen, zoals:


En mocht u vragen hebben kan dat ook online. U kunt ons ook bellen op 0313-450333 of mailen naar verzekeringen@bestliving.nl voor uw vragen of het maken van een afspraak.

Deel deze pagina op:
Ook interessant