Best Living verzekeringen

Ieder mens is uniek. U wilt dus een advies op maat. De adviseurs van Best Living helpen u graag uw huidige en toekomstige risico's in te schatten. 

 

Afdeling Verzekeringen
T 0313 45 03 33
Wilhelminaweg 47
6951 BN Dieren
verzekeringen@bestliving.nl

Wij staan voor u klaar!
Ans Nooteboom
Brigitta Dortmundt
Diane Brouwer

Assurantie adviseur

Naast mijn fulltime baan vul ik mijn vrije tijd graag met gezellige afspraakjes met onze, inmiddels zelfstandig wonende, dochters. Van de oppas-uurtjes op onze kleinkinderen geniet ik enorm. Sporten doe ik in de vorm van tuinieren en wandelen. Favoriete vakantie is voor mij één week in het jaar zon, zee en luxe.


Contactgegevens

Ans Nooteboom
Assurantie adviseur

Vestiging: Team verzekeringen
Email: ans@bestliving.nl
Telefoon: 06-50616535

afd. Verzekeringen

Ik ben opgegroeid in Lisse en woon sinds een aantal jaren samen met mijn vriend in Dieren. Het is heerlijk om in deze prachtige omgeving te mogen wonen en werken. Naast mijn fulltime baan lees ik graag een boek of kijk een film, koken en tuinieren vind ik ook heel leuk. Verder ben ik dol op mijn twee katten en ga ik graag met mijn twee zusjes een aantal keer per jaar een weekend weg.

 

Contactgegevens

Brigitta Dortmundt
afd. Verzekeringen

Vestiging: Team verzekeringen
Telefoon: 0313-450333

afd. Verzekeringen

Ik ben geboren en getogen in Eerbeek. Met mijn man en 2 kinderen woon ik er nog altijd met veel plezier. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd iets te ondernemen, gezellig samen met vrienden en familie. Ook lees ik graag een boek of kijk een goede film. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Best Living in een team met fijne collega’s.

Contactgegevens

Diane Brouwer
afd. Verzekeringen

Vestiging: Team verzekeringen
Email: diane@bestliving.nl
Telefoon: 0313-450 333

Alles weten over het laatste woningnieuws in de omgeving?

Iedere maand versturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws uit deze regio. Met blogs van onze makelaars en adviseurs, woningtrends en bijzondere woningen of projecten.

Inschrijven nieuwsbrief

Of volg ons op sociale media:

Contact opnemen