Best Living sponsort Jutbergtrail

26 september 2022

Komende zaterdag (1 oktober 2022) lopen wij natuurlijk hard voor onze klanten tijdens de Open Huizen Dag, maar ook in de bossen van Nationaal Park ‘De Veluwezoom’ wordt hardgelopen, in de Best Living Jutbergtrail. Vanaf deze najaarseditie van AV Gelre zijn wij sponsor van dit sportieve evenement - de mooiste trail van Nederland. 

Bij Best Living zijn we allemaal zeer sportief ingesteld en we verschijnen geregeld aan de start van loopevenementen - tot marathons aan toe. Hoe geweldig is het dan om zo'n sportieve uitdaging te ondersteunen in onze natuurrijke omgeving. 

Dit keer is er naast de traditionele running trail ook een Nordic Walking trail editie. Beide trails voeren over de prachtige paden van ons Nationaal Park "De Veluwezoom". Bereidt u zich dus voor op pittige beklimmingen en mooie afdalingen! En met een beetje geluk spot u onderweg nog zo'n imposante Schotse hooglander of statig edelhert. 

Leuk om te weten: vanuit Best Living hebben Bas Kamphuis, Kees Beltman en Jochem Hasperhoven zich ook ingeschreven voor de Jutbergtrail, voor respectievelijk 30, 21 en 15 kilometer.

Op de foto: Gerard Jansen, voorzitter organisatie Jutbergtrail, Bas Kamphuis van Best Living en Machiel Wetselaar, voorzitter AV Gelre.

Gerard Jansen, voorzitter organisatie Jutbergtrail, Bas Kamphuis van Best Living en Machiel Wetselaar, voorzitter AV Gelre. Gerard Jansen, voorzitter organisatie Jutbergtrail, Bas Kamphuis van Best Living en Machiel Wetselaar, voorzitter AV Gelre.
Deel deze pagina op:
Ook interessant