Kantoor Dieren krijgt een facelift

15 april 2022

Misschien heeft u het al gezien: ons kantoor in Dieren wordt verbouwd. Sinds de nieuwbouw in 2000 zijn er geen aanpassingen meer gedaan, dus we vonden het tijd voor een frisse uitstraling.

Bovendien is de loop naar onze vestiging met de jaren veranderd: waar in 2000 mensen nog veelvuldig binnenliepen om het nieuwe woningaanbod te bekijken, zoeken ze nu vooral op Funda. Ze komen juist veel meer naar onze vestigingen voor persoonlijke adviesgesprekken. Vandaar dat wij, door de groeiende vraag naar hypotheekadvies, ook de behoefte gekregen aan extra werkplekken. De etalage blijft heel belangrijk: in ons hoekpand hebben we veel ruimte om ons woningaanbod te presenteren.

Half mei is de verbouwing gereed. De begane grond heeft dan een compleet andere indeling gekregen, met meer spreekkamers. Blikvanger wordt een mooie grote balie met zit-/sta-werkplekken. De akoestiek en de verlichting worden verbeterd en we kiezen voor andere beplanting. We verwachten dat we u dus in de loop van volgende maand in een frisse, prettige werkomgeving weer goed kunnen ontvangen en persoonlijk te woord kunnen staan. Ook tijdens de verbouwing zijn we gewoon geopend.

Deel deze pagina op:
Ook interessant