Een nieuw gezicht in Dieren: makelaar Robert Versteegh

29 maart 2021

Hoewel hij in de regio geen onbekend gezicht is, is hij wel nieuw bij Best Living: makelaar Robert Versteegh is op 1 februari begonnen op kantoor Dieren. Hij volgt Marcel Westerhof op. In dit artikel maakt u kennis met hem én hij heeft meteen tip...
Robert werd geboren in Huissen, maar verhuisde een jaar later met zijn ouders naar Rheden. Met uitzondering van zijn studietijd in Arnhem is hij daar altijd blijven wonen. Na de middelbare school begon hij direct aan een hbo-opleiding makelaardij. “Vastgoed sprak me altijd al aan”, vertelt hij. Omdat hij ook ‘de andere kant’ van de markt wilde ervaren, werkte hij eerst een aantal jaren op een hypotheek- en assurantiekantoor, maar daarna kwam hij in de makelaardij terecht, om er niet meer weg te gaan. Hij werkte vijftien jaar in Arnhem. “Het is heel leuk: je komt bij iedereen thuis en helpt mensen met de grootste aankoop van hun leven.”

"Wij nemen de tijd voor klanten"

Gedurende zijn loopbaan veranderde de woningmarkt hevig. “Toen ik net was ingewerkt bij mijn eerste baan begon de crisis en moesten we inventief zijn om een woning verkocht te krijgen. Nu moeten we dat juist zijn om een opdracht binnen te krijgen.” Bovendien is op dit moment ook het aantal contactmomenten met klanten minder - deels door de overspannen woningmarkt, deels door corona. Toch blijft Robert zich onverminderd inzetten. “Of ik nu bezig ben met een appartement of een villa, ongeacht de prijsklasse, het mooiste van mijn werk vind ik het als we een deal kunnen sluiten waar iedereen blij van wordt. Om dat te bereiken zorgen we voor een goede presentatie, leiden we ondanks corona iedereen ook nog steeds persoonlijk rond in de woning en helpen we de verkopers om biedingen te beoordelen. Mijn aanpak is rustig. Ook al is de markt overspannen, bij Best Living nemen we nog steeds de tijd voor onze klanten.”

Hulp bij aankoop

Robert treedt zowel als taxateur en als verkoop- en aankoopmakelaar op. In die laatste rol wordt Best Living steeds vaker gevraagd. “Alleen al omdat klanten er zelf bijna niet tussenkomen wanneer ze een woning hebben gezien. Bij ons maken we een goed zoekprofiel aan en we weten net iets eerder dat een woning in de verkoop komt. We kunnen ze ook helpen met hun biedingen, want zelf weten kopers vaak niet wat ze moeten bieden. Je kunt wel denken dat je moet overbieden om kans te maken, maar dan moet je ook wel weten of de woning goed geprijsd is. Daarin adviseren wij.”

Een tip voor kopers

Hij heeft ook meteen een tip voor iedereen die een woning wil kopen: “Zorg dat je eerst bij de aankoopmakelaar en hypotheekadviseur op gesprek bent geweest! Voorheen ging je eerst eens zelf een woning bekijken en als je dan nog steeds geïnteresseerd was, nam je een makelaar mee. Daar is in de huidige markt geen tijd voor. Neem daarom meteen de aankoopmakelaar mee en weet vooraf al wat je financiële mogelijkheden zijn.”

Bij Best Living vindt u de juiste experts allemaal onder één dak. Een afspraak maken met Robert Versteegh? Bel naar onze vestiging in Dieren: 0313-419030.

Robert Versteegh, makelaar bij Best Living Robert Versteegh, makelaar bij Best Living
Deel deze pagina op:
Ook interessant