De Best Living Jutbergtrail in Dieren

25 maart 2024

Op een frisse ochtend, onder begeleiding van het Nederlandse winterweer, vond de jaarlijkse Best Living Jutbergtrail plaats. Deze sportieve activiteit trok meer dan 600 deelnemers vanuit alle hoeken van het land, vastberaden om de uitdaging van de verschillende afstanden aan te gaan.


Ondanks de dreiging van regen en de koude wind, was het enthousiasme van de deelnemers er niet minder om. Klaar voor een uitdagende route en met de blik op de finishlijn gericht, begonnen de deelnemers aan hun ronde door de prachtige natuur van de Veluwe.

De trail liep door de bossen met uitdagende hoogteverschillen die zowel de ervaren trailrunners als de nieuwkomers op de proef stelden. Langs het parcours stonden aanmoedigende toeschouwers en vrijwilligers, die met hun enthousiasme en steun de deelnemers extra energie gaven om door te zetten.

Best Living is trotse (naam)sponsor van dit evenement omdat we dit soort sportieve initiatieven van harte toejuichen. Een speciaal bedankje gaat daarbij uit naar alle vrijwilligers, die ondanks de aanhoudende regen ervoor hebben gezorgd dat ook deze editie een succes is geworden.

Na afloop van de race werd de vermoeidheid weggespoeld met warme drankjes en een passende attentie. En wie weet, misschien zien we elkaar volgend jaar weer aan de startlijn, klaar voor een unieke uitdaging in de prachtige natuur van Dieren.

 

 

Deel deze pagina op:
Ook interessant