Home Nieuws Contact
Kies voor de full-service van Best Living

bedrijfstaxaties

Als NVM  makelaar is Best Living Bedrijfsmakelaars dé adviseur en intermediair voor alle soorten opdrachtgevers en gebruikers. Wij onderscheiden ons op grond van kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat. Dat geldt ook voor onze kwalitatief hoogstaande taxaties. 
 
U kunt om uiteenlopende redenen een beroep doen op onze expertise op het gebied van het taxeren van commercieel vastgoed: 
 
•taxatie voor financiële verslaglegging
•taxatie ten behoeve van bank of andere geldverstrekker
•taxatie in verband met bepalen verkoop- of verhuurwaarde object
•taxatie in verband met aankoop of aanhuur plannen 
 
Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een brede kennis van en ervaring met alle soorten commercieel vastgoed: winkels, kantoren, opslagloodsen, showrooms, bedrijfsgebouwen en bijvoorbeeld woon-werk situaties.  Ook hebben wij ruime ervaring met maatschappelijk vastgoed zoals kerk- en schoolgebouwen.
 
Best Living Bedrijfsmakelaars is gecertificeerd als RICS taxateur en ingeschreven in het RICS Register Valuer (RRV). Alleen in dit register opgenomen RICS leden mogen Redbook taxaties afgeven. Er staan op dit moment circa 150 RICS taxateurs in Nederland in dit register. RICS ziet streng toe op de kwaliteit van de betreffende taxateurs en reguleert RRV taxateurs door middel van monitoring en controles op conformiteit van het Redbook en IVS.

Tarieven RICS taxatie 2018:

Vanaf:
- €    895,- voor RICS taxaties met een getaxeerde waarde tot € 1.500.000,- ;
- € 1.250,- voor RICS taxaties met een getaxeerde waarde van > € 1.500.000,- ;
- €    695,- voor RICS taxaties met een bestaand beschikbaar rapport < 3 jaar ;

Alle bedragen zijn exclusief B.T.W.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons kantoor.