Sonsvelthof 16 , Zutphen

€ 375.000,-kosten koper

Ultieme gezinswoning gelegen in de wijk De Hoven vlakbij de natuur en tevens nabij de binnenstad. De stijlvolle en goed onderhouden woning is uitgebouwd en biedt daardoor een grote leefruimte met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en royale 4e slaapkamer op zolder. De onderhoudsvriendelijke tuin biedt verschillende zitplekken, een houten berging en achterom. Ook wat betreft duurzaamheid is de woning volledig up-to-date met volledige isolatie en 11 zonnepanelen. In de straat is daarnaast voldoende parkeergelegenheid.

Indeling

Begane grond: entree/hal met meterkast en toilet met fonteintje. Doorloop naar de riante woonkamer welke door de uitbouw plaats biedt aan een ruime zithoek met veel lichtinval door de grote ramen en lichtkoepels. Aan de voorzijde van de woning vindt u de moderne inbouwkeuken, voorzien van alle benodigde apparatuur (inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, een Quooker, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser). De begane grond is voorzien van vloerverwarming met een houtlook pvc-vloer in visgraat motief.

1e verdieping:
overloop, drie slaapkamers en eigentijdse badkamer met inloopdouche, 2e toilet en modern wastafelmeubel. Alle slaapkamers op de verdieping zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

2e verdieping:
Via een vaste trap te bereiken zolderverdieping met aparte wasruimte waar zich tevens de cv-opstelling bevindt. Daarnaast is door middel van het plaatsen van een dakkapel een royale 4e slaapkamer/ thuiswerkplek gecreëerd. Op de overloop is daarnaast nog voldoende bergruimte aanwezig.

Algemeen: bouwjaar 2004, woonoppervlakte ca. 122 m², perceeloppervlakte 142 m², inhoud ca. 443 m³. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van HR-combiketel (Remeha, 2014). Het leidingwerk voor eventueel het plaatsen van een warmtepomp is reeds aanwezig.

De Hoven heeft nog altijd een dorps karakter en diverse voorzieningen, waaronder een basisschool en een buurtsuper. Aan de noordkant van de wijk liggen de tennis- en voetbalvelden en aan het einde van de straat sla je linksaf naar een mooie speeltuin. Wandel door de Tichelbeekse Waard naar de oever van de IJssel of stap bij de Kanonsdijk op de bus naar het treinstation en Eerbeek. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer en via de uitvalswegen heb je een goede verbinding met de A1, A12 en de A50 richting Arnhem, Apeldoorn en Zutphen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN Sonsvelthof 16  ZUTPHEN
Brochure downloaden
Sonsvelthof 16 - ZUTPHEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2004
  • Woonoppervlakte:
    127
  • Perceeloppervlakte:
    142
  • Inhoud:
    450