van Nagellplein 76 , Warnsveld

€ 285.000,-kosten koper

Stap binnen in deze uitnodigende tussenwoning gelegen aan het Van Nagellplein nabij het hart van Warnsveld. Een ruim huis met een onmiskenbaar potentieel om het te transformeren tot het perfecte thuis. De locatie is ideaal, met parkeerhavens die zorgen voor een rustige omgeving zonder auto's voor de deur. Geniet van het gemak van een achterom en ervaar de kindvriendelijke, serene en goed onderhouden buurt.

Op slechts enkele minuten fietsafstand vind je het bruisende centrum van Zutphen, terwijl Warnsveld zelf alle nodige voorzieningen biedt, waaronder scholen, kinderopvang en een supermarkt.

Dit huis, altijd bewoond door de eerste eigenaar, is consequent goed onderhouden en biedt ruimte voor verdere modernisering naar eigen smaak. Met al geplaatste kunststofkozijnen, dubbelglas en een glasvezelaansluiting is de basis reeds gelegd.

De indeling van de woning is praktisch en ruimtelijk:
De begane grond met een entree, toilet en meterkast, gevolgd door een woonkamer met half open keuken.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 bijzonder royaal, en een moderne badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel, slechts circa 3 jaar geleden vernieuwd.
Een vaste trap leidt naar de zolder, met een voorzolder inclusief wasruimte en CV, en een 4e royale slaapkamer met dakraam.

Deze woning biedt niet alleen ruimte, maar ook mogelijkheden om jouw stempel te drukken en een droomhuis te creëren. Grijp deze kans en maak van dit huis jouw thuis.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD van Nagellplein 76  WARNSVELD
Brochure downloaden
van Nagellplein 76 - WARNSVELD
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 285.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    129
  • Perceeloppervlakte:
    157
  • Inhoud:
    455