De Gaikhorst 70 , Warnsveld

€ 915.000,-kosten koper

Te Koop: Prachtige vrijstaande villa met grote garage, dubbele carport en een oase van luxe en ruimte!

Droomt u van een royaal familiehuis waar u kunt genieten van alle comfort, rust en groen, terwijl u toch dichtbij alle voorzieningen bent? Dan is deze prachtige vrijstaande villa in Warnsveld precies wat u zoekt!

Deze villa staat op een perceel van maar liefst 911 m² eigen grond. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s, een dubbele carport en een zeer ruime garage. De woning is omgeven door een parkachtige tuin met een groot tuinhuis, diverse terrassen met nieuwe bestrating en een serene vijver. Aan de achterzijde is de kavel vrij gelegen en grenzend aan het plas/drasgebied op de grens van
Warnsveld en Zutphen.

De locatie van deze villa is perfect: gelegen in een rustig deel van Warnsveld, dichtbij scholen, sportfaciliteiten en winkelcentrum de Dreiumme, inclusief een AH XL. Bovendien nodigt de omgeving uit om heerlijke wandelingen te maken, en de historische binnenstad van Zutphen ligt op slechts een steenworp afstand.

Indeling van de woning:

Kelder: Een ruime wijn- en provisiekelder voor de liefhebbers.

Begane Grond: Bij binnenkomst treft u een ruime hal met fraaie plavuizen vloer, een toilet, een slaap-/werkkamer en een doorloop naar de garage met de mogelijkheid om hier een badkamer te realiseren. De royale en speelse living (ca.70 m²) met parketvloer en fraaie speksteen houtkachel is opvallend licht dankzij openslaande tuindeuren. De woonkeuken met plavuizen vloer en granieten aanrechtblad is voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur. Ook is er een ruime bijkeuken met plavuizen vloer.

Verdieping: Op de bovenverdieping vindt u vier ruime slaapkamers, respectievelijk 24, 22, 13 en 13 m² groot, en een luxe badkamer met twee vaste wastafels, ligbad, separate douche en toilet. Via de vlizotrap bereikt u de grote bergzolder.

Deze villa is gebouwd in 1995 en volledig geïsoleerd en voorzien van CV verwarming. De inhoud van de woning bedraagt ongeveer 880 m³.

Kenmerken van de woning:

Duurzaamheid: Met 32 zonnepanelen die een opbrengst van 5000 kWh genereren, heeft u lage energielasten.
Luxe Badkamer: De moderne badkamer uit 2014 is voorzien van hoogwaardig sanitair en tegels, ook in 2023 nog steeds een plaatje.
Comfort: Geniet van het gemak van elektrische screens en een eigen bron voor grondwater.
Afwerking: strak stucwerk door het hele huis.
Royale Garage: De extra brede, geïsoleerde garage is een droom voor autoliefhebbers of biedt mogelijkheden voor extra leefruimte.

Aanvaarding:
Nu de kinderen het huis uit zijn, wordt de woning te groot. Verkoper heeft daarom een bouwkavel gekocht voor het realiseren van een kleinere woning. De bouw van de nieuwe woning is inmiddels gestart met een verwachte oplevering in het 2e kwartaal van 2024. Verkopers willen daarom de huidige woning in Warnsveld rond 1 juli 2024 opleveren aan de nieuwe bewoner.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in deze prachtige vrijstaande villa met alle gemakken en luxe die u zich kunt wensen. Neem nu contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en uw droomhuis te ontdekken!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD De Gaikhorst 70  WARNSVELD
Brochure downloaden
De Gaikhorst 70 - WARNSVELD
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 915.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    214
  • Perceeloppervlakte:
    911
  • Inhoud:
    880