Hoofdstraat 138 , Velp

€ 339.000,-kosten koper

Wonen midden in het centrum van Velp, in het recent intensief verduurzaamde appartementencomplex de "Naeff flat" met alle voorzieningen bij de hand, de bushalte voor de deur, het NS station op loopafstand én met uitzicht op de terrassen van het plein van de gezellige "Overtuin". Dit klinkt goed en dat is het ook!

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een heerlijk ruime en lichte woonkamer, een dichte keuken met inbouwapparatuur, twee slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnig balkon met gezellig uitzicht. Bij het appartement behoren 2 parkeerkaarten waarmee u kunt parkeren op het achtergelegen terrein. Bij de renovatie is het appartement geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR +++ glas, zijn alle gevels geïsoleerd, is het dak vervangen en geïsoleerd en zijn de balkons vervangen.

Indeling:
Begane grond
U komt het appartementencomplex binnen via de gemeenschappelijke afgesloten entree met de brievenbussen, de lift en het trappenhuis. De eigen berging bevindt zich in het souterrain.

Appartement:
Entree met de garderobe, videofooninstallatie, en de meterkast; hal met toegang tot de verschillende leefruimtes van het appartement, te starten in de woonkamer. Wat een ruimte en wat een licht! Omdat een voormalige slaapkamer bij deze ruimte is getrokken is er een zeer ruime woonkamer gecreëerd met een zit- en eetgedeelte. Dankzij de ligging op het zuiden schijnt het daglicht aangenaam naar binnen. Om in de zomermaanden de woonkamer koel te houden zijn er screens aanwezig. Vanuit de woonkamer is de toegang tot het zonnige balkon (7 m²). Hier kunt u genieten van de gezellige geluiden en het uitzicht op de winkelstraat en het plein aan de overzijde.

We lopen door naar de keuken. De keuken is voorzien van onder- en bovenkastjes, diverse inbouwapparatuur, te noemen: Een oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Tevens vinden we hier de aansluitingen voor het witgoed.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers (7 en 10 m²) en een moderne badkamer, welke is voorzien van douche met glazen douchewand, badkamerkast, badkamermeubel, spiegel met ingebouwde verlichting en een design radiator. Tot slot is er nog een separaat toilet aanwezig.

In de onderbouw van de flat vinden we nog een berging van bijna 11 m². Voor het parkeren op het achtergelegen terrein van het appartement zijn 2 parkeerkaarten beschikbaar.

Bijzonderheden:
- Energielabel A+, geldig tot 26-05-2033
- Gevels gerenoveerd en verduurzaamd in 2021/22, dus gevelisolatie, energiezuinige kozijnen en triple glas
- Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2021/22
- Actieve VvE
- Servicekosten (incl. aflossing lening en rente) € 441.25 per maand
- Verwarming middels blokverwarming
- Snel en stabiel internet middels glasvezel

Velp: Het groene dorp Velp aan de voet van Nationaal Park Veluwezoom biedt alle denkbare voorzieningen, heeft uitstekende OV-verbindingen en uitvalswegen naar de A12, A50 en A348. Het centrum van Arnhem is op de fiets binnen 15 minuten te bereiken.
Velp heeft talloze winkels en gezellige cafés en restaurantjes, Het heeft een treinstation en diverse buslijnen. Er zijn allerlei sportfaciliteiten op een fietsafstand van nog geen 10 minuten. In de bossen en nabijgelegen heide kan je heerlijk wandelen, ook met de hond. In en rondom Velp liggen beroemde kastelen en buitenplaatsen, met waterpartijen, beekjes en glooiende tuinen. De stad Arnhem ligt op fietsafstand. Voorts biedt het een ruime keuze in cultuur : theater, musea, bioscopen, filmhuis, muziek, dans, ballet, alles is er. Restaurants en uitgaansgelegenheden zijn er te over. Een groot ICE-station in Arnhem verbindt je rechtstreeks met Amsterdam en Schiphol, Utrecht, Zwolle, Nijmegen, Den Bosch en Düsseldorf (overstappen 0) . De reistijd Arnhem- Amsterdam is bijvoorbeeld 55 minuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP Hoofdstraat 138  VELP
Brochure downloaden
Hoofdstraat 138 - VELP
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 339.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    81
  • Inhoud:
    293