Zutphensestraatweg 45 A, Spankeren

€ 890.000,-kosten koper

Deze bijzondere woning verdient een nieuwe eigenaar die voelt wat de woning te bieden heeft en weet te waarderen hoe ontzettend vrij je hier woont. Tussen de weilanden, de uiterwaarden en met uitzicht op de IJssel is het iedere dag genieten. De huidige eigenaar heeft met gevoel voor ruimte, sfeer en charme de oorspronkelijke 30er jaren woning weten te combineren met een moderne uit- en aanbouw. De leefruimte in huis is enorm en buiten straalt de fraai aangelegde tuin rust uit. Buiten wonen en toch niet afgelegen want het centrum en het intercity station van Dieren bereik je binnen 5 minuten. De gezellige Hanzenstad Zutphen is met 15 minuten te bereiken. Voor de wandelaar en hondenliefhebber is het heerlijk vrij wandelen in het Landgoed De Geldersche Toren direct tegenover de woning.

Laat je inspireren door de foto’s en maak een afspraak voor een bezichtiging want verrast ben je zeker als je eenmaal binnen bent.

Globale indeling:
Begane grond: Entree van de woning, hal, toilet, moderne groepenkast, toegang tot de kelder. Vanuit de hal bereiken we de woonkamer aan de voorkant van het huis, door het vele glas is deze lekker licht en heb je hier een weids uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. Een houtkachel zorgt tijdens de koude winterdagen voor een behaaglijke warmte. Via en suite deuren bereik je de zitkamer aan de zijkant van het huis. Deze ruimte is voorzien van een open haard.
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. Deze uitbouw zorgt voor een verbinding tussen het woonhuis, de keuken, de verbouwde garage en de multifunctionele aanbouw. Maar door de erker is dit ook een geweldige plek voor een eettafel! De keuken is voorzien van 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.
Via een gang bereiken we de moderne aanbouw welke verwarmd wordt middels vloerverwarming. Zoals gezegd is deze ruimte multifunctioneel en voorzien van een keuken, kantoor, badkamer (douche, toilet en wastafel) en een entresol, eventueel te gebruiken als slaapvertrek. De keuken in deze uitbouw is luxe uitgevoerd en voorzien van een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een stoomoven. Kantoor aan huis, mantelzorg, B&B het is allemaal mogelijk.
De aangebouwde garage is verbouwd tot een atelier en ook de zolder daarvan is als zodanig te gebruiken.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers allen voorzien van inbouwkasten en één voorzien van een balkon. De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een toilet, douche, dubbele waskom en elektrische vloerverwarming. De slaapkamer aan de voorzijde is gesitueerd over de gehele breedte van de woning biedt uiteraard een geweldig uitzicht. Daarnaast is deze kamer voorzien van een sauna.

Zolderverdieping: open zolder indeling met een slaapgedeelte en een badkamer gedeelte. Door speelse elementen zijn deze toch van elkaar gescheiden. Het badkamer gedeelte is voorzien van een ligbad en een wastafel. Daarnaast is er veel kastruimte te vinden en een aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Kelder: Praktische provisiekelder.

Tuin: Rondom de woning ligt een fraai aangelegde tuin met voor ieder wat wils. Bij de woning een royaal terras met verwarmd zwembad. Naast de woning een mooi stukje weiland (ca. 900 m2) met agrarische bestemming. Achterin de tuin een vijver, houten schuur, overkapping en een plantenkas (met grondwaterpomp). Ook zijn er verschillende fruitbomen aanwezig zoals een walnoot, peer en een appelboom. Naast de woning is nog een aangebouwde berging in gebruik als technische ruimte.

Bijzonderheden:
- Energielabel C, geldig tot 14-02-2034;
- Muurisolatie, dakisolatie, isolatieglas en vloerisolatie (gedeeltelijk);
- Woning wordt verwarmd middels 2 hybride warmtepompen en een cv-ketel (huur);
- 53 zonnepanelen goed voor ca. 10.000 KwH per jaar;
- Laadpaal bij de woning;
- Zolder en moderne uitbouw voorzien van airconditioning;
- Lagere school in Spankeren is nabij.

Omgeving:
De woning is gelegen in het dorpje Spankeren, onderdeel van de gemeente Rheden. Spankeren ligt tegenover Dieren aan het Apeldoorns Kanaal. De bosrijke omgeving (Veluwe) en de nabij gelegen uiterwaarden van de IJssel bieden een perfecte uitvalsbasis voor onder andere de wandelaar en de buitensporter. Voor de meeste voorzieningen en de dagelijkse boodschappen is het centrum van Dieren dichtbij. Wilt u naar de stad dan ligt de woning zeer centraal, zo zijn Zutphen, Doetinchem, Arnhem en Apeldoorn snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN Zutphensestraatweg 45 A SPANKEREN
Brochure downloaden
Zutphensestraatweg 45 A - SPANKEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 890.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1934
  • Woonoppervlakte:
    284
  • Perceeloppervlakte:
    2546
  • Inhoud:
    1085