Dorpsweg 50 , Spankeren

€ 295.000,-kosten koper

In Spankeren gelegen leuke en sfeervolle twee-onder-één-kap dertiger jaren woning met garage, schuur, diepe oprit en een verzorgde tuin. Deze goed onderhouden woning is uitgebouwd op de begane grond, hier bevindt zich de keuken en de bijkeuken.


Indeling
Begane grond: entree/hal met toilet aan de zijkant van de woning. Doorloop naar de dichte keuken v.v. eenvoudige inbouwopstelling met aansluitend de bijkeuken. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, oven, 4-pits inductiekookplaat en een afzuigkap. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd met massief eiken vloer, schouw en erker. Aansluitend vindt u de eetkamer en de opgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers, badkamer v.v. douche, wastafel en 2e toilet. De brede dakkapel loopt van de voorste slaapkamer over in de badkamer. De voorste slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De achterste kamer heeft ook een vaste kast en tevens een dakterras.

Zolder: met vaste trap te bereiken zolderverdieping met werkplek voorzien van dakraam en een ruime bergruimte. De werkplek kan eenvoudig in gebruik worden genomen als 3e slaapkamer.

Kelder: royale kelder, toegankelijk vanuit de woonkamer middels een luik.

Perceel:
Perceeloppervlakte is ca. 270m². Het perceel dient nog ingemeten te worden, de kosten hiervan zijn voor rekening van de verkoper. De uiteindelijke oppervlakte kan nog afwijken. Achter het eigen perceel wordt nog een stuk tuin gehuurd van ca.
175 m². De huur van dit stuk grond kan voortgezet worden.

Bijzonderheden:
- Energielabel G, geldig tot 08-03-2034;
- CV-combiketel Remeha, bouwjaar 2019. Deze zorgt voor het warme water en de verwarming van de keuken;
- Woonkamer wordt verwarmd middels een gaskachel;
- Grotendeels voorzien van isolatieglas;
- Ouderdomsclausule, asbestclausule en clausule verkoper heeft niet zelf bewoond van toepassing.

Omgeving:
De woning is gelegen in het dorpje Spankeren, onderdeel van de gemeente Rheden. Spankeren ligt tegenover Dieren aan het Apeldoorns Kanaal. De bosrijke omgeving (Veluwe) en de nabij gelegen uiterwaarden van de IJssel bieden een perfecte uitvalsbasis voor onder andere de wandelaar en de buitensporter. Voor de meeste voorzieningen en de dagelijkse boodschappen is het centrum van Dieren dichtbij. Wilt u naar de stad dan ligt de woning zeer centraal, zo zijn Zutphen, Doetinchem, Arnhem en Apeldoorn snel te bereiken.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN Dorpsweg 50  SPANKEREN
Brochure downloaden
Dorpsweg 50 - SPANKEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 295.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1934
  • Woonoppervlakte:
    103
  • Perceeloppervlakte:
    794
  • Inhoud:
    385