Veerweg 35 , Rheden

€ 350.000,-kosten koper

Karakteristieke 2-onder-1-kapwoning gelegen in een rustige straat op een perceel van 570 m². De woning is in 1978 uitgebreid met een royale aanbouw en garage. Groot pluspunt van de woning is de diepe, zonnige tuin! Een ideale basis om verder naar eigen wens te moderniseren en verduurzamen.

Indeling
Begane grond: ruime entree/hal met toilet en garderobe. Doorloop naar de aan de voorzijde gesitueerde woonkamer met schouw. Aan de achterzijde van de woning, in de aanbouw, is de half open keuken annex eethoek gelegen. De keuken beschikt over een nette inbouwopstelling en mooi uitzicht over de tuin. Extra bergruimte is op deze verdieping aanwezig in de vorm van een vaste kast en kelderkast.

1e verdieping: overloop met bergkast met cv-opstelling (Remeha, 2013). De huidige bewoners hebben ervoor gekozen om een van de slaapkamers op te offeren als badkamer wat resulteert in een royale badkamer met douche, dubbel wastafelmeubel en 2e toilet. Tevens zijn er nog twee slaapkamers en extra bergruimte op de verdieping aanwezig.

De overkapping biedt gedurende alle jaargetijden een prettige zitplek met zicht op de iets lager gelegen tuin. Naast de bergruimte in de garage, is er tevens een schuur/berging aanwezig met vliering.

Functieaanduiding Wonen
De woning beschikt over een functieaanduiding wonen, maar valt onder de bestemming bedrijventerrein gezien de ligging van het object aan de rand van het industrieterrein ‘Haveland’. De bestemming heeft geen verdere gevolgen voor de bewoning, maar levert enige beperkingen op wat betreft de ver- en nieuwbouw mogelijkheden op het perceel en het verkrijgen van een hypothecaire financiering. Neem gerust contact met ons op voor vragen omtrent bovenstaande.

De woning is gelegen in een bosrijke omgeving op korte afstand van Nationaal park de Veluwezoom. Ook kunt u heerlijk fietsen in de IJsselvallei en ook aan de overzijde van de IJssel, bereikbaar vanuit Rheden via het fietsveerpontje, in het buitengebied, tussen in weilanden in de Achterhoek. Rheden heeft voorzieningen op gebied van winkels, sport en openbaar vervoer. Arnhem is op 15 minuten rijden bereikbaar en de aansluiting naar het Velperbroek richting A12/A50 op enkele minuten.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Femke Lok
0313-651199 / stuur een mail
Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN Veerweg 35  RHEDEN
Brochure downloaden
Veerweg 35 - RHEDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 350.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1911
  • Woonoppervlakte:
    101
  • Perceeloppervlakte:
    570
  • Inhoud:
    305