Steenslag 2 , Rheden

€ 685.000,-kosten koper

Aan de rand van de gewilde en mooi opgezette wijk "Grindhuizen" gelegen vrijstaand woonhuis. De woning is gelegen op een royaal perceel en heeft aan 2 zijdes vrij uitzicht. Direct met de bouw is de woning voorzien van een uitbouw en een erker waardoor de leefruimte extra groot is. Middels openslaande deuren is er toegang tot de royale tuin. De diepe oprit biedt plek aan 2 auto's en een stenen berging, welke ook van binnen bereikbaar is, zorgt voor voldoende bergruimte. Er is voldoende ruimte in de tuin voor bijvoorbeeld het vergroten van de berging tot een garage en/of het plaatsen van een overkapping.

De woonwijk "Grinthuizen", de jongste wijk van Rheden, is een rustige, groene wijk waar alleen bestemmingsverkeer komt. De wijk ligt op loopafstand van het station en de winkels aan de Groenestraat met een goed winkelbestand. Rheden heeft veel sportvoorzieningen, een medisch centrum en dorpshuis en is prachtig gelegen tussen de IJssel en de Veluwezoom. U loopt of fietst vanuit de wijk zo de Posbank op.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, toilet met fonteintje en meterkast. De uitgebouwde woonkamer (29 m2) is ruim en door ramen aan 2 zijdes ook lekker licht. Een deur geeft toegang tot de aangebouwde berging. Aan de zijkant van de woning vinden we een erker. Hier is het heerlijk genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. De woonkeuken is voorzien van een (schier-)eiland met 5-pits gaskookplaat en een vrij hangende afzuigkap. Daarnaast is de keuken voorzien van een vaatwasser, combioven en een koelkast. De gehele begane grond wordt verwarmd middels vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop, aan de achterzijde van de woning bevindt zich de ouderslaapkamer. Deze is over de gehele breedte van de woning en dus lekker ruim. Direct vanuit deze kamer is er toegang tot de badkamer. Deze is eenvoudig maar netjes met een douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde van de woning vinden we nog 2 slaapkamers waarvan 1 met een frans balkon. De 1e verdieping is voorzien van een PVC-vloer.

2e verdieping: Hoge zolderruimte met veel mogelijkheden. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger, de opstelling van de cv-combiketel en de boiler met zonnecollector. Achter de knieschotten is nog voldoende bergruimte.

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- Volledig geïsoleerd;
- HR-combiketel (2012) en zonnecollector met boiler;
- Vloerverwarming op de begane grond;
- Hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen;
- Stenen berging.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer aan elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN Steenslag 2  RHEDEN
Brochure downloaden
Steenslag 2 - RHEDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 685.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2012
  • Woonoppervlakte:
    144
  • Perceeloppervlakte:
    352
  • Inhoud:
    515