Parallelweg 24 , Rheden

€ 440.000,-kosten koper

Zeer goed onderhouden en keurig afgewerkt helft van dubbel woonhuis met eigen oprit, garage en een royale achtertuin gelegen op het zuidoosten. De woning is uitgebouwd met een bijkeuken en een wasruimte. In de tuin vinden we nog een houten tuinhuis met overkapping. Daarnaast is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van 10 zonnepanelen. Op de verdieping vinden we 3 goed bemeten slaapkamers alsmede een moderne badkamer. De zolder is via een vaste trap bereikbaar en is geschikt voor vele doeleinden. Kortom, een leuke en moderne woning met een royale zonnige tuin die zo te betrekken is!

De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Rheden, de bossen maar ook van het treinstation.

Indeling:
Begane grond: Entree, tochthal met glas-in-lood ramen, modern wandcloset met waskom, hal met originele maar lichte terrazzo vloer, praktische voorraadkelder, lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer en een schuifpui naar het terras, keuken met aan weerszijden een keukenblok voorzien van alle gemakken, te weten: 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, Quooker, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is er toegang tot de aangebouwde bijkeuken welke weer toegang geeft tot de oorspronkelijke schuur die nu in gebruik is als wasruimte.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (15, 13 en 8 m²) waarvan de 2 grootste voorzien zijn van inbouwkasten en een zijraam, de kleinste van een balkon en inbouwkast. Moderne badkamer met inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel met dubbele wastafel. De ruimte is voorzien van een mechanische afzuiger.

Zolder: middels vaste trap bereikbare zolder. Op de voorzolder vinden we de opstelling van de cv-combiketel en de omvormer van de zonnepanelen, tevens is deze ruimte voorzien van een groot dakraam. De zolderkamer is eveneens v.v. een groot dakraam en is voor meerdere doeleinden geschikt. Achter de knieschotten vinden we nog een mooie bergruimte.

Tuin: bereikbaar via garage of de poort naast de garage. Keurig verzorgde achtertuin van ca. 14 x 6 m gelegen op het zuidoosten. In de tuin vinden we een houten tuinhuisje met overkapping, deze is voorzien van een elektra aansluiting. De garage is voorzien van dakisolatie en een verwarming. De oprit biedt plaats aan 2 auto's.

Bijzonderheden:
- Energielabel B, geldig tot 06-03-2034;
- Volledig geïsoleerd;
- 10 zonnepanelen, geplaatst in 2020;
- CV-combiketel Intergas, bouwjaar 2009;
- Kunststof schuifpui en een zonwering e/d achterzijde;
- Diverse rolluiken;
- 1e verdieping voorzien van kunststof kozijnen;
- Authentieke details zoals terrazzo vloer, glas-in-lood ramen en paneeldeuren nog aanwezig.

De woning ligt op loopafstand, enkele minuten, van het bos en is ideaal gelegen voor de wandelaar, natuurliefhebber en bijvoorbeeld de mountainbikers. Aan de andere kant van Rheden is het ideaal vertoeven voor de watersportliefhebber aan de Rhederlaag. De gezellige dorpskern van Rheden heeft verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook gezellige eetgelegenheden. Ook zijn er voldoende scholen en verschillende sportfaciliteiten. Het treinstation van Rheden, letterlijk op steenworp afstand, geeft een ideale verbinding richting CS Arnhem of Zutphen. Over de weg geeft de A-348 toegang tot de belangrijkste uitvalswegen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen (zonder punt) en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN Parallelweg 24  RHEDEN
Brochure downloaden
Parallelweg 24 - RHEDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 440.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1954
  • Woonoppervlakte:
    117
  • Perceeloppervlakte:
    354
  • Inhoud:
    470