Gasthuisbouwing 59 , Rheden

€ 275.000,-kosten koper

Aan de rand van het dorp Rheden mogen wij deze bijzondere hoekwoning aanbieden. Deze woning is volledig geïsoleerd en deels zelfs voorzien van triple glas! De 7 zonnepanelen zorgen ervoor dat de energierekening nog lager uitvalt. De huidige bewoners wekken met de zonnepanelen voldoende elektra op voor hun eigen gebruik en verbruiken slechts 500 m³ gas per jaar! De tuin is lekker groen en fraai aangelegd, de achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Ook biedt deze veel privacy waardoor je hier al snel rustig van het zonnetje kunt genieten. Komt u ook een kijkje nemen?

Indeling:
Begane grond: entree, hal met garderobe, nis en meterkast, lichte woonkamer met toegang tot de trapkast, half open keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combioven en een vaatwasser. Via een tussenhalletje bereiken we het toilet, met fonteintje, en de trapopgang naar de eerste verdieping.

1e verdieping: overloop, ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning v.v. airconditioning, 2e slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De neutrale badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet (sanibroyeur) en de aansluiting voor de wasmachine. Op de overloop vinden we nog een praktische bergkast met ook de opstelling van de cv-combiketel en aansluiting voor een was- of droogmachine.

Tuin: De groene achtertuin is bereikbaar via de keuken en een poort welke uitkomt op het achterpad. Achterin de tuin vinden we een royale schuur met een hoog dak, wat zorgt voor veel praktische werk- en bergruimte.

Bijzonderheden:
- Energielabel B, geldig tot 15-01-2034;
- 7 zonnepanelen (2250 Wp), bouwjaar 2020;
- CV-combiketel Remeha HR, bouwjaar 2014;
- Moderne CO2 gestuurde ventilatie in ouderslaapkamer en begane grond, vochtgestuurde ventilatie in badkamer.
- Dak-, gevel- en vloerisolatie;
- Begane grond voorzien van Triple glas, verdieping van HR++ (grotendeels);
- Ouderslaapkamer v.v. Airconditioning (verwarmen en koelen);
- Rookgasafvoer aanwezig;
- Achtergevel v.v. een elektrisch bediende zonwering.

De woning ligt op loopafstand van het wandelpad langs De Laak, ideaal voor de wandelaar en hondenliefhebber. Daarnaast ligt de woning op ook op korte afstand van het bos en is perfect voor de natuurliefhebber en bijvoorbeeld de mountainbiker. Middels een veerpont is de Rhederlaag bereikbaar voor de watersportliefhebber. De gezellige dorpskern van Rheden heeft verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook gezellige eetgelegenheden. Ook zijn er voldoende scholen en verschillende sportfaciliteiten. Het treinstation van Rheden geeft een ideale verbinding richting CS Arnhem of Zutphen. Over de weg geeft de A-348 toegang tot de belangrijkste uitvalswegen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen (zonder punt) en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN Gasthuisbouwing 59  RHEDEN
Brochure downloaden
Gasthuisbouwing 59 - RHEDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 275.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    Beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    79
  • Perceeloppervlakte:
    175
  • Inhoud:
    225