Dr. Langemeijerweg 2 , Rheden

€ 425.000,-kosten koper

Deze charmante jaren ‘20 woning is een ware parel. Met zijn karakteristieke uitstraling en heerlijke lichtinval is dit een droomhuis waar je graag wilt wonen. De woning beschikt onder andere over een uitgebouwde woonkamer en keuken, 2 slaapkamers, een werkkamer en een sfeervolle royale achtertuin met gezellige veranda, waar je ten allen tijde van het buitenleven kunt genieten.

Er zijn diverse verbeteringen aangebracht, waaronder een grotere en modernere keuken en een vernieuwde badkamer op de eerste verdieping. Daarnaast is de woning voorzien van nieuw schilderwerk, airconditioning en zijn er 19 zonnepanelen aangelegd. Bovendien is de ligging van deze woning ideaal ten opzicht van de nabijgelegen Veluwe!

Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen!

Indeling:
Begane grond: entree, ruime hal, toegang tot de royale kelder van ca. 11 m², modern toilet met fonteintje. Via een zwarte staal look deur betreden we de woonkamer. Deze is voorzien van een houtkachel en is aan de achterzijde uitgebouwd. Door het vele glas in de uitbouw, met schuifpui naar het terras, zorgt dit voor extra lichtinval. De keuken is vergroot door de voormalige badkamer en bijkeuken bij de ruimte te trekken. Ook fraai is dat het plafond doorloopt tot in de nok van de uitbouw welke tevens is voorzien van een daklicht. De U-vormige keuken heeft een royaal werkblad met veel werkruimte. Daarnaast is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur: vaatwasser, combioven, koel-/vriescombinatie. In het schiereiland, met barretje, bevindt zich nog een 4-pits inductiekookplaat met daarboven een vrij hangende afzuigkap. De keuken geeft tevens toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: Aan de achterzijde van de woning is een brede dakkapel te vinden die zorgt voor extra ruimte in de slaap- en badkamer. De moderne badkamer met inloopdouche v.v. plafonddouchekop, 2e toilet, wastafelmeubel met waskom en elektrische vloerverwarming. De ouderslaapkamer is voorzien van airconditioning. Aan de voorzijde vinden we een tweede slaapkamer, ook met een dakkapel. Op de overloop vinden we nog een praktische bergkast.

Zolder: Middels een vaste trap bereiken we de zolder. Deze open ruimte is ideaal voor bijvoorbeeld een slaap- of werkkamer. Ook deze ruimte is voorzien van een airconditioning. Daarnaast vinden we hier veel bergruimte. In een vaste kast vinden we de aansluiting een wasmachine en de opstelling van de cv-ketel.

Tuin: Het perceel waarop de woning staat is royaal en zo ook de tuin. Deze is fraai aangelegd en in de achtertuin vinden we een heerlijke kapschuur van ca. 22m². Door de aanwezige houtkachel kun je hier bijna het hele jaar door prettig vertoeven. In de tuin zelf zijn er meerdere zitjes zodat je altijd wel een plekje in de zon of de schaduw kunt vinden. Daarnaast zijn er 2 schuren aanwezig voor de nodige opslag- en hobbyruimte. Tot slot biedt een royale oprit met gemak plaats voor 2 auto's en/of bijvoorbeeld een camper.

Bijzonderheden:
- Energielabel D, geldig tot 22-08-2033;
- Dak- en gevelisolatie, dubbel glas (HR++);
- CV-combiketel Vaillant HR, bouwjaar 2018;
- 19 zonnepanelen;
- 2 x airconditioning van het merk Daikin;
- Royaal perceel van totaal 458m²;
- Zonnige tuin op het zuidoosten.

De woning ligt op loopafstand van het bos en is ideaal gelegen voor de wandelaar, natuurliefhebber en bijvoorbeeld de mountainbikers. Vanuit de woning sta je binnen een paar minuten in het bos. Aan de andere kant van Rheden is het ideaal vertoeven voor de watersportliefhebber aan de Rhederlaag. De gezellige dorpskern van Rheden heeft verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen, maar ook gezellige eetgelegenheden. Ook zijn er voldoende scholen en verschillende sportfaciliteiten. Het treinstation van Rheden, letterlijk op steenworp afstand, geeft een ideale verbinding richting CS Arnhem of Zutphen. Over de weg geeft de A-348 toegang tot de belangrijkste uitvalswegen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen (zonder punt) en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN Dr. Langemeijerweg 2  RHEDEN
Brochure downloaden
Dr. Langemeijerweg 2 - RHEDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1927
  • Woonoppervlakte:
    117
  • Perceeloppervlakte:
    458
  • Inhoud:
    448