Arnhemsestraatweg 24 , Rheden

€ 745.000,-kosten koper

Als je door de tuindeur loopt overvalt je een vakantiegevoel. Loop je vervolgens even verder de tuin in dan wordt je verrast door een fantastisch, vrij uitzicht over een heuvel naar de bossen van de Zuid-Oost Veluwezoom. Als je van vrijheid en van bossen houdt, dan heb je hier je plek gevonden. Binnen 5 minuten loop je in het bos en wandel je zo naar de Posbank.

Deze charmante 30er jaren woning is aan de achterzijde volledig uitgebouwd, heeft een schitterende voor- en achtertuin, een royale oprit, een aangebouwde berging, een stenen overdekte kennel, een houten tuinhuis, een plantenkas en een grote garage. De woning is grotendeels geïsoleerd en heeft HR++ glas. 26 zonnepanelen (uit 2022) hebben het afgelopen jaar 4618 kWh stroom opgewekt.

Indeling: Overdekte entree, via de hal met gemoderniseerd toilet en geheel vernieuwde meterkast loop je door naar de kamer met een gezellige zit- en een eethoek met aangrenzend een lees-/studeerkamer. In het hart van de begane grond is een gedeeltelijk open keuken die is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur. De royale bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor wasapparatuur en een douche. De aangebouwde berging is van binnenuit bereikbaar. In de hal is de toegang naar de provisiekelder. De begane grond is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming, in de woonkamer is een dichte houtkachel ingebouwd.

1e verdieping: Overloop, kleine logeerkamer, royale slaapkamer met bergruimte, kantoorruimte, hoofdslaapkamer met kleedkamer; luxe, speels ingedeelde badkamer voorzien van bad met whirlpool, (stoom)douche, wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming. De verdieping is voorzien van 2 dakkapellen en aan de achterzijde van een balkon.

2e verdieping: Vaste trap naar 2e verdieping met bergruimte en met eventueel de mogelijkheid van een slaapkamer.

Tuin: Aan de voorzijde een fraai aangelegde tuin, door de diepte van de voortuin is de woning wat verder van de weg gelegen. De achtertuin heeft direct achter en opzij van de woning heerlijke beschutte terrassen grenzend aan een stukje tuin met palmbomen, een vijver en een waterloopje. Het grote gazon is omzoomd met borders, mooie beplanting en een pergola. Ook hier is een gezellige zitplek onder een natuurlijk afdakje. Het knusse prieeltje is eventueel ter overname. De tuin is rondom afgezet.

Locatie:
De woning is bosrijk gelegen met het oudste Nederlandse Nationale park als "achtertuin". Maar ook de IJssel is nabij gelegen, je kunt heerlijk fietsen in de IJsselvallei en ook aan de overzijde van de IJssel, bereikbaar vanuit Rheden via het fietsveerpontje, in het buitengebied, tussen in weilanden in de Achterhoek. Rheden heeft voorzieningen op gebied van winkels, sport en openvervoer. Arnhem is op 15 minuten rijden bereikbaar en de aansluiting naar het Velperbroek richting A12/A50 op enkele minuten. Ook zijn er veel originele kastelen, musea, Nederlands Openlucht Museum, speeltuinen en Burgers Zoo in de nabije omgeving.

Interesse gewekt? Maak een afspraak voor een bezichtiging, ook wij zijn hier graag!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN Arnhemsestraatweg 24  RHEDEN
Brochure downloaden
Arnhemsestraatweg 24 - RHEDEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 745.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1936
  • Woonoppervlakte:
    146
  • Perceeloppervlakte:
    1120
  • Inhoud:
    580