Eerbeekseweg 134 , Loenen

€ 1.350.000,-kosten koper

Vrij aan beekje gelegen luxe villa (2010) met weiland op 5.183 m²

Op een van de mooiste plekjes van de Veluwe, gelegen nabij het stiltegebied en aan een beek, een in 2010 onder architectuur (VBK) gebouwde riet gedekte villa met grote kapschuur op een vrij perceel van 5.183 m². Middels een eigen oprijlaan zijn de villa en de kapschuur bereikbaar. De ruime oprit is geschikt voor meerdere auto's en camper/caravan en er is nog een extra parkeerplaats voor 2 auto’s beschikbaar.

De woning is wat hoger gelegen waardoor de groene omgeving nog beter zichtbaar is. Vanuit de woonkamer en terras heeft u een adembenemend vergezicht op de omgeving en de bossen van de Veluwe. De weilanden rondom bieden vrijheid, rust en privacy. U loopt zo naar het wildrooster van het nationaal park de Loenermark en de schaapskooi op circa 500 meter, maar ook op korte afstand van de voorzieningen in Loenen en Eerbeek. Ideaal ook als 2e woning door onderhoudsarme afwerking.

NIEUW GEBOUWD IN 2010
In 2009 heeft de huidige eigenaar het perceel gekocht om er vervolgens een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan, een eigen droomhuis bouwen. Het resultaat is een prachtige Villa type notaris woning, tot in detail ontworpen met o.a. unieke overstek, dakkapellen, extra grote voordeur, op maat gemaakte houten keuken, houten vloer afwerking met vloerverwarming en luxe sanitair. Samen met de architecten voor de bouw en interne afwerking, heeft de eigenaar extra aandacht besteed aan een moderne uitstraling met strakke stucwanden en open bouwstijl met hoge plafonds en grote ramen in de huiskamer. Iedere ruimte heeft zijn eigen verhaal en keuze. Na 13 jaar genieten is het tijd voor wat anders, de woning is met 222 m² woonoppervlak (inclusief 48 m² in het souterrain) te groot geworden. Een mooie kans voor een liefhebber om hier te komen wonen.

ENERGIEZUINIG
De luxe en comfortabele villa is gebouwd met duurzame materialen met oog voor isolatie en zo min mogelijk energiegebruik. De ligging op de zon met grote ramen, houtkachel en zonnepanelen zorgen voor een laag energieverbruik.

BIJGEBOUW
Ook aan het bijgebouw is extra aandacht besteed, de kapschuur voorzien van een zolder, bereikbaar met vaste trap, ideaal te gebruiken als extra bergruimte of hobbykamer. Op het dak liggen 16 zonnepanelen (juni 2023).

UNIEKE TUIN
Ook de tuin is met zorg aangelegd door een lokale hovenier en is onderhoudsarm, eenvoudig te onderhouden met een zitmaaier. De siertuin met beek, bodembedekkers, bloeiers, hagen, leilindes, fruitbomen, gazon en weiland vormen een natuurlijke overgang met de omgeving. Er staat een tientallen jaren oude oud Hollandse appelboom op het erf. Deze geeft, naast een heerlijk plekje om te zitten, dé appels voor het Gelderse gerecht “hete bliksem”. Op de verschillende terrassen is er altijd een plekje voor de zon of de schaduw. Wilt u hobbydieren of een paard aan huis? Het perceel is groot genoeg om het weiland hiervoor te gebruiken.

DORP
Loenen is een klein dorpje in de gemeente Apeldoorn, uniek gelegen aan de rand van het nationaal park de Loenermark. Loenen biedt naast enkele horeca zaken en een kleine supermarkt ook 2 basisscholen en een actief verenigingsleven met tennis, voetbal, scouting en een zwembad. Op 20 auto minuten afstand liggen de centra Zutphen, Deventer, Apeldoorn en Arnhem. Ook de oprit naar de snelweg A50 is op 2 km vlot aan te rijden. Aan het einde van de oprijlaan bevindt zich een bushalte.

Indeling:
hal met prachtig trappenhuis en toilet, meterkast. Woonkamer (circa 45 m²) met houtkachel, eiken vloer en vloerverwarming. Ruime woonkeuken (30 m²) met inbouwopstelling voorzien van kookeiland en alle gewenste apparatuur. Al snel in het voorjaar zorgen de 2 openslaande deuren voor extra leefruimte op het grote overdekte terras onder de veranda gelegen op zuiden en westen van de woonkamer. Een schitterend blikveld en prachtige plek om te genieten van de stilte en van zowel de zonsopgang als zonsondergang boven de Veluwe.

1e Verdieping: ruime overloop met separaat toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. 3 ruime slaapkamers waarbij de grootste eenvoudig kan worden gesplitst in 2 slaapkamers waardoor er 4 kamers op de etage aanwezig zijn. De kamers hebben een speelse afwerking met open nok en dakkapellen. Via twee slaapkamers is een opslagvide bereikbaar.

Souterrain
De verrassing van de woning bevindt zich onder de woning, onderverdeeld in hal, wasruimte, opstelling cv, bergruimte en hobbyruimte. Opvallend is hier ook de extra hoogte en het droge binnenklimaat.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom om dit prachtige woonhuis zelf eens te ervaren. Wilt u liever eens in de avond kijken? Wij maken graag een afspraak met u, bel ons op 0313-651199.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN Eerbeekseweg 134  LOENEN
Brochure downloaden
Eerbeekseweg 134 - LOENEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 1.350.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    174
  • Perceeloppervlakte:
    5183
  • Inhoud:
    750