Eerbeeksedijk 8 , Loenen

€ 1.150.000,-kosten koper

Op een van de mooiste plekjes nabij het stiltegebied van de Veluwe gelegen in 2006 gebouwde VRIJSTAANDE WONING op een ruim perceel van 14.250 m² met LUXE PAARDENSTAL en berging. Een groot gedeelte van het perceel is in gebruik als weiland. Vanaf het perceel en de tuin heeft u een adembenemend vergezicht op de omgeving en de bossen van de Veluwe. De weilanden rondom bieden vrijheid, rust en privacy. De Eerbeeksedijk is deels onverhard, autoluw en loopt langs het bosgebied rondom landgoed kasteel Ter Horst met klompenpad en overloop naar de bossen van de Loenermark.

In 2006 heeft de huidige eigenaar het perceel met '70 jaren woning gekocht en vervolgens de nieuwe woning erop gebouwd, enkel 2 binnenmuren zijn blijven staan evenals de berging. De paardenstal is in 2014 ook nieuw gebouwd en volledig geïsoleerd (energielabel B). Geen liefhebber van paarden? Het gebouw is tevens voorzien van een keuken, badkamer en een eigen cv ketel. Nu de kinderen het huis uit zijn en de paardenhobby te veel wordt, is het een goed moment voor de eigenaar om uit te kijken naar een kleinere woning.

De bestemming is wonen en voor het weiland is dat agrarisch met extra gebiedsaanduiding, groene ontwikkelingszone en openlandschap Broeklanden: bestemd voor bescherming, behoud, herstel of de duurzame ontwikkeling van landbouwgebieden met natuurwaarden en landbouwgebieden met een hoge dichtheid aan natuur- en boselementen, alsmede het voorkomen van significante effecten op kernkwaliteiten en omgevingscondities die aan de realisering van de Groene Ontwikkelingszone in de weg staan. Open landschap Broeklanden: het in stand houden van de openheid van het landschap, alsmede behoud en versterking van elzensingels op de perceelscheidingen.

De comfortabele villa is gebouwd met degelijke materialen met oog voor isolatie en zo min mogelijk energiegebruik. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig. Met zonnepanelen kunt u het energieverbruik verder verlagen. Snel internet is er natuurlijk ook, de aanwezige glasvezelverbinding is in gebruik en afgekocht.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar verdieping, werkkamer, woonkamer met houtkachel, ruime woonkeuken voorzien van Boretti gasfornuis met 5 gaspitten en oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en ruime (voorraad) trapkast. Bijkeuken met kastenwand en toegang tot toilet en vaste kast met aansluiting voor wasmachine. Hier is ruimte om een badkamer op de begane grond te creëren.

1e Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast, vanuit overloop bereikbare inloopkast en ruime badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel. De verdiepingsvloer is van hout.

2e verdieping;
Via vaste trap bereikbare zolder met CV-opstelling en mechanische ventilatie box. Een schitterend blikveld en prachtige plek om te genieten van de stilte en van zowel de zonsopgang als zonsondergang boven de Veluwe.

Algemeen: bouwjaar 2006, woonoppervlak ca. 196 m², inhoud ca. 600 m³.

BIJGEBOUWEN EN TUIN
- Royaal paardenverblijf uit 2014 (ca. 100 m²) met 4 boxen waarvan 1 grotere merriebox, eigen cv, vloerverwarming, keuken, toilet, sanitair en ruime hooizolder met stahoogte. Achter de stal ligt een heerlijk zonneterras met uitzicht over de weilanden, rijbak en paddock.

- Berging renovatie 2018, (ca. 20 m²) in steen opgetrokken, beton vloer, water, elektra, gas en pannen gedekt.
Samengevat een uniek object aan de voet van de Veluwe.

De tuin is onderhoudsarm aangelegd met groot gazon (met robot grasmaaier), fruitbomen en voldoende ruimte om te parkeren. Het gebied staat bekend als vochtig, prettig in de warme zomers met groen blijvend perceel. De sloten rondom zorgen voor de afvoer van het regenwater in de herfst en de winter.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN Eerbeeksedijk 8  LOENEN
Brochure downloaden
Eerbeeksedijk 8 - LOENEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 1.150.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2006
  • Woonoppervlakte:
    196
  • Perceeloppervlakte:
    14250
  • Inhoud:
    600