Derk Mulderweg 42 , Loenen

€ 475.000,-kosten koper

Te koop: Luxe en gemoderniseerde hoekwoning met B&B mogelijkheden en een prachtige ligging aan het bekende Klompenpad, met snelle toegang tot het Nationaal Park De Veluwezoom. Deze recent verbouwde woning biedt een scala aan hoogwaardige voorzieningen, waaronder een nieuwe dakkapel aan de voorzijde met geïntegreerd rolluik, nieuw dubbel HR++ glas, opnieuw aangelegde voor- zij- en achtertuin met schuur, vernieuwd voegwerk achterzijde gevel, PVC-vloer op de etage en zolder, zonneboiler, horren en een inductiekookplaat.

De woning bevindt zich in een rustige woonwijk en heeft een verrassend ruime indeling met maar liefst vier volwaardige verdiepingen en vier slaapkamers. Het souterrain biedt naast de B&B ook de mogelijkheid voor: werk- of praktijkruimte, kangoeroewoning of uit huis wonende kinderen. Met 1 badkamer en een eigen ingang voor het souterrain gedeelte is er van alles mogelijk. Het woonoppervlak bedraagt 138 m² waarvan 44 m² in het souterrain.

Bij binnenkomst treft u een entreehal met vernieuwde meterkast en een trapopgang naar het portaal met een modern toilet en fonteintje. De lichte woonkamer met houten vloer, pelletkachel en openslaande deuren biedt toegang tot de zonnige tuin, gelegen op het zuidwesten. De halfopen keuken is voorzien van inbouwapparatuur van het merk Bosch o.a. een inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuigkap.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één is voorzien van een vaste kastenwand en momenteel dienstdoet als inloopkast. De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en een designradiator. De ramen zijn voorzien van nieuw dubbel HR++ glas en horren. Vanuit de woning geniet u van een prachtig vrij uitzicht over de Loenense Enk.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met slaapkamer voorzien van een dak-serre en genoeg opbergruimte, met de opstelling van de C.V.-installatie en zonneboiler.

Het souterrain biedt een hal met garderobe en toegang tot de voormalige garage. Recent omgebouwd tot volwaardige en uitstekend draaiende B&B voorzien van een hotelkwaliteit bed met zitje, mini keukentje en eigen sanitair. Het account bij Airbnb, is met een klantscore van 4,6 (op 5) en de inventaris over te nemen. In de naast gelegen ruimte zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden met inbouwkasten.

De tuin is fraai aangelegd en beschikt over een veranda en een achterom. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is voorzien van een zonneboiler, waardoor u kunt genieten van duurzaam en goedkoop warm water. Op het dak aan de achterzijde zijn eenvoudig zonnepanelen te plaatsen. (3 fase aansluiting is in de meterkast al aanwezig) Het oude energielabel voor het plaatsen van het dubbel glas op de etages is nog D, met het nieuw HR++ glas in plaats van het oude enkel glas, zal het label thans verbeterd zijn naar C, met zonnepanelen naar B of A.

Deze prachtige woning biedt niet alleen een hoogwaardige leefomgeving, maar ook de mogelijkheid om een B&B te exploiteren in het souterrain. Met de uitstekende ligging aan het Klompenpad en de nabijheid van Nationaal Park De Veluwezoom, is deze woning een unieke kans voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en ondernemende personen.
Kom snel een kijkje nemen en laat u verrassen door de ruimte, de luxe afwerking en de prachtige omgeving die deze woning te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN Derk Mulderweg 42  LOENEN
Brochure downloaden
Derk Mulderweg 42 - LOENEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1987
  • Woonoppervlakte:
    138
  • Perceeloppervlakte:
    252
  • Inhoud:
    450