De Laak 11 , Loenen

€ 975.000,-kosten koper

LET OP! In tegenstelling tot eerdere berichten doet deze woning niet meer mee met de NVM Open Huizen Dag op 30 september a.s.

Te koop: Luxe vrijstaand woonhuis met grote garage op mooi perceel van 1730 m². Dit huis bevindt zich onderaan de heuvel, te midden van het adembenemende glooiende landschap van Loenen. U loopt binnen 5 minuten over het wildrooster met direct toegang tot het nationaal park de Loenermark, waar u kunt genieten van het betoverende Loenense Enkenpad, de schaapskooi en de avontuurlijke gele keien route. Hier kunt u genieten van gemengd bos en schilderachtige heidevelden.

Dit vrijstaande woonhuis, bouwjaar 1987, bevindt zich op een gewilde woonlocatie nabij de bosrand. Het is gelegen op een prachtig vrij perceel van maar liefst 1730 m² eigen grond, compleet met oprit, grote garage uit 2010. Met een woonoppervlak van 197 m² biedt deze ruime woning een royale woonkamer en woonkeuken. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd en voorzien 21 zonnepanelen, waardoor u kunt genieten van lage energielasten.

De circa 25 meter diepe tuin grenst aan de glooiende weilanden tussen het dorp Loenen en de bosrand. De Laak is een rustig, kronkelend weggetje het bos in met overwegend wandelaars en fietsers als passanten.

De huidige eigenaar heeft de woning in 2010 gekocht en volledig gemoderniseerd en verbouwd evenals de bouw van de schuur, waardoor deze woning helemaal up-to-date is. Ook niet onbelangrijk, er is snel internet via glasvezel.
Nu de kinderen het huis uit zijn, is de woning en de tuin wat te groot geworden en is het tijd om te verhuizen naar een kleiner woonhuis en tuin in de regio.

De indeling van de woning is als volgt: bij binnenkomst treft u een entree met toilet en trapopgang. De oude garage is omgebouwd tot ruime werkkamer aan de straatzijde en een bijkeuken, bereikbaar vanuit de keuken aan de achterzijde. De comfortabel woonkamer en aansluitend de keuken bieden ruim 50 m² woonplezier en comfort met vloerverwarming, gashaard en prachtig uitzicht op de groene tuin en de bosrand in de verte! De aangebouwde woonkeuken is met openslaande deuren van de woonkamer te scheiden. De woonkeuken is opvallend licht afgewerkt en voorzien van een zeer uitgebreide opstelling met o.a. Falcon gasfornuis, Quooker, vaatwasser, koelkast, en vriezer. Er is voldoende ruimte om een 8 of 10 persoonstafel te plaatsen. Aansluitend is de bijkeuken met de wasmachine-aansluiting bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een dakkapel waar de badkamer is gesitueerd. de badkamer is uitgerust met een duo-ligbad, inloopdouche, 2e toilet en een wastafelmeubel. De etage is ruim van opzet en met name de slaapkamer aan de achterzijde is enorm met meerdere grote kasten.

Met een vlizotrap is de bergvliering bereikbaar.

De trots van meneer is het bijgebouw, zelf gebouwd. Dit multifunctionele gebouw staat achter de woning, is volledig geïsoleerd en voorzien van elektra (krachtstroom), water, gas (eigen CV) en een bergzolder met vaste trap. Ideaal voor de handige klusser of om te verbouwen tot een B&B of gastenverblijf. De woning en de tuin zijn makkelijk te onderhouden met grotendeels kunststof kozijnen en robot grasmaaier. Ook is er een bron met eigen water voor de tuin aanwezig.

Met zijn fraaie ligging aan nabij de rand van het natuurgebied, aan een rustig weggetje met vrij zicht over de weilanden, biedt deze woning enkele unieke eigenschappen die moeilijk te evenaren zijn. Geniet van het adembenemende uitzicht, rust en de wilde dieren zoals herten, das, eekhoorn, zwijnen etc. in het nationaal Park. Bent u geïnteresseerd in deze unieke aankoopkans? Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u om de woning te bezichtigen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN De Laak 11  LOENEN
Brochure downloaden
De Laak 11 - LOENEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 975.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    villa, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1987
  • Woonoppervlakte:
    193
  • Perceeloppervlakte:
    1730
  • Inhoud:
    650