De Hoenderrikken 24 , Loenen

€ 399.000,-kosten koper

Eigentijdse TUSSENWONING gelegen aan de rand van de woonwijk tegenover weilanden. De ruim opgezette woning uit 2018 is volledig geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en beschikt over 3 slaapkamers. De riante zolderverdieping kan dienen als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Indeling
Begane grond: entree met meterkast en modern toilet. Doorloop naar de tuingerichte woonkamer met open keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven). De openslaande deuren naar de tuin komen uit onder de overkapping, welke nog laat in het seizoen een prettige zitplek biedt.

1e verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers en moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Zolderverdieping: via vaste trap te bereiken zolderverdieping met cv-opstelling. De riante ruimte kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Geschikt om een 4e slaapkamer met voorzolder te creëren of te gebruiken als hobbyruimte.

Algemeen: bouwjaar 2018, perceeloppervlakte 120 m², woonoppervlakte ca. 110 m², inhoud ca. 390 m³. De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een cv-combiketel (Intergas, 2018). De onderhoudsvrije tuin is gelegen op het westen, beschikt over een houten berging en een achterom.

Naast het uitzicht op de weilanden bevindt u zich op korte afstand van natuurgebied De Loenermark met gemengd bos en glooiende heidevelden. Ideaal om lange wandel- of fietstochten te maken.

Enthousiast geworden over deze instapklare woning op een unieke locatie? Neem dan snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN De Hoenderrikken 24  LOENEN
Brochure downloaden
De Hoenderrikken 24 - LOENEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 399.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2018
  • Woonoppervlakte:
    110
  • Perceeloppervlakte:
    120
  • Inhoud:
    390