Beekbergerweg bouwnummer 4. 0 ong, Loenen

€ 260.000,-vrij op naam

Bouwnummer 4

3 royale bouwkavels gelegen aan de Beekbergerweg te Loenen met vrij uitzicht op de bosrand.

De royale bouwkavels zijn onderdeel van een plan bestaande uit 4 kavels, waarvan 3 bouwkavels vanaf 588 m² en een bestaande pastoriewoning. De bouwkavels hebben een bestemming voor het bouwen van een vrijstaande woning. U heeft daarin een vrije keuze in architect en aannemer.

Uw bouwplan moet voldoen aan de eisen zoals deze zijn opgenomen in het bestemmingsplan 'Beekbergerweg 14-16 en omgeving". De regels in het bestemmingsplan zijn voor de bouw van uw woning maatgevend. Enkele van belang zijnde regels uit het bestemmingsplan zijn:

Maximale oppervlakte: omvat het bouwvlak, mits niet meer dan 60% van de kavel bebouwd wordt
Maximale bouwhoogte: 9 meter
Maximale goothoogte: 6 meter

Volledige informatie over dit bestemmingsplan vindt u bij de gemeente Apeldoorn op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Loenen is een uitgestrekt dorp op de Veluwe met voldoende voorzieningen, een goede bereikbaarheid en groene woonomgeving. De dorpskern biedt een aanbod aan winkels, basisscholen, sportverenigingen en een supermarkt. Voor meer uitgebreide voorzieningen zijn de steden Zutphen, Apeldoorn en Deventer goed bereikbaar. Ook de op- en afrit naar de A50 bevindt zich binnen enkele autominuten afstand.

Heeft u interesse in één van de bouwkavels? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Verkoopprocedure
Tot 1 mei a.s. voor 12.00 uur kan ieder zich inschrijven als belangstellende voor de kavels, vervolgens gaat de eigenaar/verkoper gunnen. Hierbij zijn voorwaarden van de koper een belangrijk onderdeel. Het inschrijfformulier kunt u downloaden op Funda onder "brochure".

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Beekbergerweg bouwnummer 4. 0 ong LOENEN
Brochure downloaden
Beekbergerweg bouwnummer 4. 0 ong - LOENEN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Koopsom
    € 260.000,- vrij op naam
  • Status:
    Verkocht_onder_voorbehoud
  • Bouw