Watervogel 74 , Lathum

€ 489.000,-kosten koper

Welkom bij deze unieke vrijstaande woning, gelegen in de prachtige wijk 'Riverparc' te Lathum. Deze gasloze en energieneutrale woning biedt een luxueuze leefomgeving met vrij uitzicht, optimale privacy en een overvloed aan moderne voorzieningen. Met zijn idyllische ligging aan het water en een weelderige tuin rondom, is deze woning een echt juweeltje.

De ligging van de woning op een schiereiland in de Rhederlaagse meren met jachthavens en een open verbinding met rivier de IJssel maakt het een paradijs voor liefhebbers van watersport.
Daarnaast kunt u van april tot oktober per veerpont het Nationaal Park Veluwezoom (Posbank) bereiken, met uitgestrekte bossen en heidevelden. De directe omgeving biedt ook uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Bovendien zijn er twee privéstranden exclusief voor bewoners van 'Riverparc', sport- en speelvelden, een honden-uitlaatplaats, een jachthaven met botenloods en twee gezellige grand cafés. Kortom volop genieten en voor ieder wat wils.

De woning is even indrukwekkend als de omgeving. De recente uitbreiding van de woning omvat een prachtige tuinkamer aan de achterzijde, die verbinding creëert tussen woonkamer en tuin. De woning is uitgerust met 20 zonnepanelen, een warmtepomp, airconditioning op de eerste etage en vloerverwarming (en -koeling) op de gehele benedenverdieping. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van een duurzame en energiezuinige levensstijl, maar ook van optimaal comfort, ongeacht het seizoen.

Met een ruim perceel van maar liefst 520 m² en een diepe achtertuin die grenst aan een waterpartij, biedt deze instapklare woning veel ruimte en mogelijkheden. De zonnige tuin is prachtig aangelegd met bloeiende borders, een gazon met een robotmaaier, een vijver, een zonneterras en zelfs een eigen sauna. Dankzij de hoge hagen geniet u hier van absolute rust en privacy.

Begane grond:
Ruime entree, hal, installatieruimte met warmtepompboiler (150 liter) en met wasmachine-/drogeraansluiting. Modern hangtoilet met fontein (Geberit Aquaclean). Betegelde, moderne badkamer voorzien van aparte inloopdouche, elektrische designradiator en wastafel met planchet, verwarmde spiegel en opbergmeubel.

Riante woonkeuken aan de voorzijde van de woning. De woonkeuken is voorzien van hoogwaardige Siemens apparatuur, inductiekookplaat en Quooker (kokend water en gekoeld bruiswater). Vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en stoomoven.

De riante tuingerichte woonkamer is voorzien van een eikenhouten lamelparketvloer, praktische trapkast en openslaande deuren naar de tuinkamer. Deze tuinkamer vormt een verlengstuk van de woonkamer en sluit naadloos aan op de tuin. Voorzien van daklichten, schuifwanden en een houtkachel. Hierdoor is de tuinkamer het hele jaar door een heerlijke ruimte om te verblijven en een volwaardige aanvulling op de woonruimte.

1e verdieping:
De etage is opnieuw ingedeeld waardoor 2 ruime slaapkamers zijn ontstaan. Bovendien is er een ruime inloopkast met dakraam aanwezig, met een dakkapel is hier een 3e slaapkamer van te maken. De 2 lichte slaapkamers zijn voorzien van meerdere dakramen, airconditioning en opbergruimten (4 knieschotten over volledige diepte van de woning).

De woning ligt vrij, aan een rustige weg, achter op het park met vrij uitzicht aan de voorzijde en een waterpartij met bruggetje aangrenzend aan de tuin. Het riante perceel van 520 m² is een van de grootste op Riverparc.

Bijzonderheden:
* De woning is gasloos en energieneutraal
* De wanden en plafonds zijn voorzien van strak stucwerk
* De meterkast is voorzien van extra elektragroepen en glasvezelaansluiting
* Eigen oplaadpunt voor een elektrische auto
* Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
* De tuinkamer is voorzien van glazen schuifwanden en een houtkachel
* Ruime keuken met moderne inbouwapparatuur
* Twee riante slaapkamers beiden voorzien van airconditioning
* Gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen, zoals de A12 en A50
* Riverparc is een woonwijk in de gemeente Zevenaar waar permanente bewoning is toegestaan
* Met een kleine stichtingsbijdrage van € 22,- per maand worden o.a. de privéstranden onderhouden

Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt in Giesbeek. In Duiven en Westervoort, op ongeveer 5 km afstand, vindt u diverse winkels en supermarkten. Wonen op 'Riverparc' voelt als een permanente vakantie en is de perfecte locatie voor mensen die rust en ruimte zoeken. Deze idyllische omgeving combineert het beste van natuur en dorps- en stadsleven.

Laat dit droomhuis niet aan u voorbijgaan! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Kees Beltman MRE MRICS
06-10921083 / stuur een mail
Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM Watervogel 74  LATHUM
Brochure downloaden
Watervogel 74 - LATHUM
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 489.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1998
  • Woonoppervlakte:
    102
  • Perceeloppervlakte:
    520
  • Inhoud:
    320