Van Kesterenhof 4 , Laag-soeren

€ 375.000,-kosten koper

Word jij de nieuwe eigenaar van deze strakke, moderne eengezinswoning? Deze sfeervolle tussenwoning heeft de nieuwe bewoners veel te bieden: een zee aan ruimte en licht, een vrij en groen uitzicht aan de voorzijde, alle moderne wooncomfort inclusief een nieuwe keuken, een fraaie achtertuin met 2 terrassen en een zeer prettige ligging in een bosrijke omgeving. Daarnaast is de woning optimaal geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming, een HR-ketel en 12 zonnepanelen. Dit staat garant voor een lage energierekening!

Belangrijke kenmerken.
- Royale tussenwoning op een prettige locatie met een vrij uitzicht;
- Drie mooie grote slaapkamers;
- Lichte tuingerichte woonkamer met openslaande deuren;
- Fraaie nieuwe inbouwkeuken en modern sanitair;
- 3 slaapkamers en een grote zolderverdieping;
- Energielabel A!

Indeling.
Begane grond: Hal, meterkast en een modern "zwevend" toilet met een fonteintje.
Tuingerichte woonkamer van 32 m² met openslaande deuren naar de tuin.
Een nieuwe keuken (2023) in een U-vormige opstelling met een composiet blad. De keuken is voorzien van ATAG-inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat met ingebouwde afzuiger (afvoer naar buiten) en een 3-in-1 oven (hetelucht, stoom en combi magnetron).
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met een lichte plavuizenvloer en groot formaat tegels.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de badkamer en de 3 ruime slaapkamers.
Mooie, lichte badkamer met een inloopdouche, een 2e "zwevend" toilet en een wastafelmeubel met hoge wandkast.
3 slaapkamers van respectievelijk 8, 9 en 15 m². De ouderslaapkamer is voorzien van een inbouwkast met schuifdeuren.

2e Verdieping: Royale zolderverdieping die nog vrij in te delen is. Hier kan met gemak een extra slaapkamer worden gerealiseerd. De ruimte is nu voorzien van 1 groot dakraam, bergruimte achter de knieschotten en een technische ruimte. Hier vinden we de aansluitingen voor een wasmachine en een droger, de cv-ketel, de mechanische afzuiger en de omvormer (2023) van de zonnepanelen.

Tuin
De tuin is fraai aangelegd met 2 terrassen, een gazon en rijk aangeklede borders. Achterin de tuin staat een houten berging welke voorzien is van een elektra aansluiting. Middels een poort kom je op het achtergelegen pad.

Bijzonderheden:
- Voorzijde woning v.v. screens;
- Alle ramen voorzien van vliegenhorren;
- CV-combiketel, Intergas 2018;
- Gladde en strakke wanden met renovlies behang;
- 1e verdieping en zolder v.v. PVC-vloer;
- Buitenkraan aan achtergevel.

Gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk het "Hof van Soeren" aan de rand van het dorpje Laag-Soeren, dat zeer geliefd en bekend is om de Soerense Sprengen en de bosrijke omgeving. Laag-Soeren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Met 5 autominuten kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in de nabij gelegen dorpen Eerbeek en Dieren.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN Van Kesterenhof 4  LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
Van Kesterenhof 4 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2018
  • Woonoppervlakte:
    117
  • Perceeloppervlakte:
    134
  • Inhoud:
    412