Sprengenhof 5 , Laag-soeren

€ 569.000,-kosten koper

Wonen in een zo goed als nieuwe woning op een rustige en unieke plek met vrij uitzicht, achter grenzend aan een weiland met natuurwaarden, een bijzonder mini natuurgebied voor de steenuil; dat is in een notendop Sprengenhof 5 in Laag Soeren!

Deze twee onder één kap woning is in 2019 opgeleverd, uitgebouwd, energiezuinig met o.a. 6 zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond. Daarnaast is de woning strak afgewerkt, beschikt over een royale leefkeuken, 3 slaapkamers, een open zolderruimte, een fraai aangelegde achtertuin met vrij uitzicht en een royale houten schuur. Tel daarbij op de eigen oprit en kindvriendelijke woonomgeving en jouw ultiem wooncomfort is compleet.

De woning bevindt zich aan de rand van de Veluwe in het dorpje Laag-Soeren, dat zeer geliefd en bekend is om de Soerense Sprengen en de bosrijke omgeving.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, modern toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer. Gelijk bij binnenkomst valt op hoe licht de woonkamer is mede door de raampartijen (triple-glas) die doorlopen tot op de grond. Daarnaast zitten er geen radiatoren in de weg want de begane grondvloer is voorzien van comfortabele vloerverwarming afgewerkt met een fraaie plavuizenvloer. Ook de keuken is heerlijk licht door de glazen achterpui en de openslaande deur naar de tuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Daarnaast heeft de leefkeuken volop ruimte voor een grote eettafel.

1e verdieping: overloop, ouderslaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning met dakkapel v.v. frans balkon. Aan de achterzijde vinden we nog 2 prima slaapkamers. In het midden van de verdieping bevindt zich de moderne badkamer voorzien van wastafelmeubel met spiegelkast, inloopdouche, handdoekenradiator en een wandcloset. De ruimte wordt middels een centrale afzuiging geventileerd.

2e verdieping: open zolderruimte met volop mogelijkheden om deze naar eigen idee in te richten. Deze ruimte is voorzien van een zijraam en een dakraam voor een prettige lichtinval. Er is een technische ruimte met de opstelling van de cv-combiketel, de omvormer van de zonnepanelen en de aansluitingen voor het witgoed.

Tuin: Zonnige en fraai aangelegde achtertuin met vrij uitzicht. Oprit met ruimte voor meerdere auto's en een afsluitbare poort welke toegang geeft tot de achtertuin. De houten schuur met dubbele deuren heeft een oppervlakte van ruim 16m² en is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Energielabel A, geldig tot 06-02-2029;
- Bouwjaar 2019;
- Intergas HR combiketel uit 2019;
- Volledig geïsoleerd;
- 6 zonnepanelen.
- Aan de voorzijde op de begane grond en verdieping elektrische sunscreens


Droom jij van een moderne woning met heerlijk wooncomfort? Plan dan vooral een bezichtiging, maar wees gewaarschuwd…één stap binnen en je bent verkocht.

Laag-Soeren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Met 5 autominuten kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in de nabij gelegen dorpen Eerbeek en Dieren.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN Sprengenhof 5  LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
Sprengenhof 5 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 569.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2019
  • Woonoppervlakte:
    146
  • Perceeloppervlakte:
    306
  • Inhoud:
    546