Prof. Huetlaan 22 , Laag-soeren

€ 400.000,-kosten koper

Vrijstaande semi-bungalow, met royale garage en parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen aan een mooie laan in het rustige dorpje Laag Soeren aan de voet van de Veluwezoom. De tuin is van een mooi formaat en biedt veel privacy. De woning is goed onderhouden en de kozijnen op de verdieping zijn van kunststof en dus onderhoudsvriendelijk.

Begane grond: entree, hal, toilet, provisiekast, L-vormige woonkamer met toegang tot zonnig terras, dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: oven, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Grenzend aan de keuken vinden we de badkamer met een douche en een wastafel. Aan de andere zijde van de keuken een praktische bijkeuken met de opstelling van de cv-combiketel en de aansluitingen voor de was-apparatuur. Middels een deur is de achtertuin bereikbaar.

Verdieping: overloop met bergkast, 2 royale slaapkamers beide voorzien van inbouwkasten.

Garage: De uit steen opgetrokken garage (7.75m bij 3.84m) is voorzien van een kap en bestaat uit 2 gedeelten. Het voorste gedeelte is een garage, het achterste gedeelte een berging. De garage is toegankelijk door de openslaande houten deuren of een loopdeur aan de zijkant. Middels een trap is een royale vliering bereikbaar voor de benodigde opbergruimte.

Algemeen: Bouwjaar 1964, inhoud 280 m³, woonoppervlak 80 m², perceelsoppervlak 422 m². Door de ligging nabij bos en diverse ruiterpaden is deze vrijstaande woning ook uitermate geschikt voor paardenliefhebbers.

Bijzonderheden:
- Energielabel F, geldig tot 18-10-2033;
- CV-combiketel Nefit HR, bouwjaar 2019;
- De woning is eenvoudig uit te breiden middels een aanbouw en/of een brede dakkapel.

Laag-Soeren ligt aan de rand van de Veluwezoom, is bekend om de Soerense Sprengen en de bosrijke omgeving, is centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Met 5 autominuten kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in de nabij gelegen dorpen Eerbeek en Dieren.

Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN Prof. Huetlaan 22  LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
Prof. Huetlaan 22 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 400.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    bungalow, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1964
  • Woonoppervlakte:
    80
  • Perceeloppervlakte:
    422
  • Inhoud:
    280