Jut van Breukelerwaardlaan 2 , Laag-soeren

€ 750.000,-kosten koper

Wordt dit uw droomplek!

Aan de voet van de Veluwezoom aan een rustig landweggetje vindt u dit, rond 1700 gebouwde boerderijtje met museale sfeer en grotendeels in oorspronkelijke staat. De grondkavel is liefst bijna 3 HA wat een enorm gevoel van vrijheid, rust en privacy geeft. Het kan zo maar zijn dat de reeën bij u op het achterterrein lopen. Laag-Soeren is bekend om het Sprengengebied en is gelegen direct grenzend aan het Nationaal Park Veluwezoom, ruim 5.000 hectare groot en onderdeel van de Veluwe, een groot, aaneengesloten natuurgebied. U vindt hier haast ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Kenmerkend voor Veluwezoom is het reliëf: nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Op de Posbank bijvoorbeeld kun je bij mooi weer tot in Duitsland kijken.

Indeling boerderij:
2 voorkamers waarvan 1 met 2 bedsteden, kleine doucheruimte, keuken met diepe kast, slaapkamer
Grote deel en zolder

Bijgebouwen: Diverse bijgebouwen waaronder een kapschuur, overige schuren en stallen

Algemeen: Bouwjaar: rond 1700, inhoud: ca. 729 m³, kavelgrootte 2.79.95 HA, woonopp. ca. 65 m² en overige inpandige ruimte ca. 152 m². Alle nutsvoorzieningen en riolering zijn aanwezig.

Omgeving:
Laag-Soeren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. Met ca. 5 minuten wandelen bent u in het bos en het mooie Sprengengebied en fietst u in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Met 5 autominuten kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in de nabij gelegen dorpen Eerbeek en Dieren. (winkels, basis- en voortgezet onderwijs, sport- en cultuur en uitstekend openbaar vervoer (NS Intercitystation met gratis dubbeldeks parkeergarage P&R en goede busverbindingen Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A50 bereikt u in 10 autominuten.

Voor dit woonhuis is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straatnaam, huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN Jut van Breukelerwaardlaan 2  LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
Jut van Breukelerwaardlaan 2 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    woonboerderij, vrijstaande woning
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1700
  • Woonoppervlakte:
    65
  • Perceeloppervlakte:
    27995
  • Inhoud:
    730