Badhuislaan 75 , Laag-soeren

€ 525.000,-kosten koper

Wij hebben weer een heel bijzonder appartement voor u beschikbaar op het prachtige "Landgoed Laag Soeren" direct bij het bos. Dit unieke appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het Badhuis en heeft het grootste dakterras van het hele landgoed van ruim 70 m2! Onder het appartement bevindt zich het zwembad en 1 benedenwoning. U heeft dus naast en boven u geen directe buren. U heeft het comfort van een nieuw gebouwd luxe appartement. De nokhoogte is maar liefst 4 meter wat zorgt voor een ruimtelijker effect. De vele dakramen, glaspartijen en lichtkoepels maken het appartement erg licht. Het landgoed Laag Soeren grenst aan de voet van Nationaal park “De Veluwezoom” en is omgeven door een park in Engelse landschapsstijl met een aantal unieke bomen.

Wonen op Landgoed Laag Soeren is wonen met allure. Ieder appartement heeft zijn eigen identiteit.

Indeling;
Begane grond: eigen entree met intercom, hal met meterkast en fraaie bordestrap naar het appartement. Als u eenmaal boven bent geniet u van een drempelvrij appartement!

Entree appartement: Ruime en lichte woonkamer voorzien van rookkanaal (nu in gebruik met gashaard), 3 grote dakramen, een frans balkon en openslaande deuren naar het dakterras. Het dakterras is gelegen op het zuidwesten en heeft dus een ideale zonligging. Met wat hoge begroeiing is er de nodige privacy gecreëerd. Half open keuken met keukenblok in L-opstelling. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, combioven en een 4-pits inductiekookplaat (de laatste 2 zijn recentelijk vernieuwd). Direct naast de keuken vinden we ook nog een praktische provisiekast met de opstelling van de cv-ketel (bouwjaar 2022), en aansluitingen voor een wasmachine en een droger.

Vanuit de keuken lopen we verder het appartement in. Hier vinden we 2 slaapkamers, beide met inbouwkasten. De ouderslaapkamer is zeer royaal te noemen en meet maar liefst 25 m2. Ook hier zorgt de nokhoogte voor een speels en ruimtelijk effect. Een frans balkon en een authentieke dakkapel met roedeverdeling maken de prettige sfeer compleet. De tweede slaapkamer is 16m2. Oorspronkelijk waren dit 2 slaapkamers. Dit is eventueel eenvoudig terug te brengen. 2 x openslaande deuren geven toegang tot het dakterras. De badkamer heeft een speelse vorm en is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel en wordt verwarmd middels elektrische vloerverwarming en een handdoekenradiator. Tot slot is er een separaat toilet met fonteintje aanwezig.

Het frans balkon en de openslaande deuren aan de zuidwest zijde zijn voorzien van elektrisch bediende markiezen, de openslaande deuren en ramen aan de zuidoost zijde zijn voorzien van een elektrisch bediend zonnescherm.

Op het buiten terrein tegenover het complex staat een afsluitbare privéberging.

Over “Landgoed Laag Soeren”
Het landgoed waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1768, is gelegen aan de rand van het rustige dorp Laag Soeren, gemeente Rheden (Gelderland), op 800 meter van de dorpskern, in het zogenaamd Veluwe Massief. Het landgoed grenst direct aan het Nationaal Park Veluwezoom met ongeveer 5000 hectare aan bos-en heidegebieden.

De Engelse landschapstuin loopt over in het aangrenzende bosgebied, afgeschermd door lage hekken om de wilde zwijnen te weren. De herten en reeën springen daar overheen en lopen bij zonsopkomst en ondergang over het terrein. Rustig, natuurlijk en authentiek.

Bij de renovatie in 2005 zijn vrijwel alle oorspronkelijke details bewaard gebleven.

Faciliteiten:
Op Landgoed Laag Soeren hebben bewoners vrijblijvend toegang tot:
Lounge
De lounge is een grote klassieke ovaalvormige ruimte met aan weerszijden een stijlvolle haard. In deze ruimte kan worden gedineerd. Verder is de ruimte ingericht met fauteuils, zitjes en een leestafel. Door de openslaande deuren op het zuiden vindt u een zonneterras met tuinmeubilair en uitzicht op de tuinen van het Landgoed. U kunt alle ruimten ook gebruiken voor bijzondere momenten met uw familie en vrienden. Ook de omgeving van Laag Soeren biedt een royaal aanbod van culturele activiteiten.

Wellness
Op het Landgoed is het optimaal genieten. Want naast luxe, comfort en veilig wonen kunt u onbeperkt gebruik maken van heerlijke wellness-faciliteiten. Het verwarmde binnenzwembad, de fitnessstudio en de Finse sauna geven u een weldadig gevoel. En wat is er fijner dan daarna even heerlijk te ontspannen in de lounge met een mooi glas wijn of een goede kop koffie of thee. In de zomer op het terras met uitzicht op de prachtige tuin, in de winter gezellig bij de open haard.

Keuken
De keuken tegenover de lounge is zodanig ingericht dat een professionele kok het eten kan bereiden en uitserveren aan tafel. Dit is altijd rond 18 uur en in overleg met de koks. Indien u zelf niet wenst te koken kunt u hier heerlijke dineren tegen de "foodcosts" of het diner afhalen en in uw eigen appartement gebruiken. De kok wordt uit de servicekosten betaald. Er is een ruimte vóór de keuken gesitueerd waar men zelf gratis koffie en thee kan nemen.

Kas:
Bij het Koetshuis vindt u de groenkas van het Landgoed, waar u desgewenst bloemen en planten kunt kweken. De kas is toegankelijk voor alle bewoners van Landgoed Laag Soeren.

Logeerkamer:
Op het Landgoed bevindt zich ook een algemene logeerkamer. Deze logeerkamer is bedoeld voor gasten, familie van de bewoners.

Servicekosten (VvE):
U ontvangt u een groot aanbod in faciliteiten en service. Zoals gezegd beschikt het Landgoed over een eigen restaurant met een kok. Ook is er een huismeester aanwezig. Naast hun dagelijkse bezigheden zijn zij altijd bereid om te bemiddelen indien u hulp nodig heeft en zaken voor u te regelen. Daarnaast betaalt u de gebouw gebonden servicekosten. De gebouwen zijn verzekerd, worden bouwtechnisch onderhouden, inclusief liftvoorzieningen. De ramen worden ééns per kwartaal gewassen en het park wordt onderhouden door een hoveniersbedrijf. De VvE kent een Meerjarenonderhoudsplan met een gezonde vermogenspositie. De servicekosten bedragen ca. € 580,-- per maand.

Over Laag-Soeren
Laag-Soeren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken. U wandelt direct het bos in en het mooie Sprengengebied, u fietst in een landelijk gebied naar de IJsselvallei. Met 5 autominuten kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in de nabij gelegen dorpen Eerbeek en Dieren. Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle. De oprit van de A50 bereikt u in 10 autominuten.

Voor dit appartement is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN Badhuislaan 75  LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
Badhuislaan 75 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 525.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1885
  • Woonoppervlakte:
    134
  • Inhoud:
    400