Badhuislaan 57 , Laag-soeren

€ 595.000,-kosten koper

Misschien wel het mooiste appartement op ‘Landgoed Laag-Soeren’. Dat was al zo ten tijde van de oplevering van het complex toen dit appartement werd ingericht als modelwoning om geïnteresseerde kopers over de streep te trekken. En dat is zeker zo nadat het appartement in 2022 volledig is gestript en opnieuw opgebouwd onder leiding van de huidige eigenaar. Een interieurdesigner met oog voor luxe, natuurlijke materialen en verstilling. Passender kan het niet op deze unieke locatie waar u vanuit de keuken en woonkamer, of zittend op het heerlijke zonrijke terras, zo uitkijkt op nationaal park De Veluwezoom.

Het appartement bevindt zich in gebouw C, gebouwd in 1884 en bestaande uit 8 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. Het gebouw heeft een nieuwe entree in een eigentijdse architectuur waardoor in de woningen zelf het oorspronkelijke karakter met de hoge plafonds en grote raampartijen behouden is gebleven.

Het appartement straalt luxe en rust uit en is direct te betrekken.

De zichtlijnen vanuit het appartement zijn fantastisch. En u hoeft de deur van het appartement maar achter u dicht te trekken of u staat direct midden in de Veluwe.


INDELING

Begane grond: afgesloten hoofdentree met intercom, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree: Zeer ruime hal, met directe verbinding met de woonkamer en de grote slaapkamer. En aansluiting op de wc, badkamer, studeerkamer en inloopkast.

Woonkamer: De woonkamer bestaat uit een eet- en een zitgedeelte en beschikt over drie plafondhoge raampartijen met openslaande deuren. Vanuit deze kamer stapt u direct op het grote terras met uitzicht op de Engelse landschapstuin en nationaal park De Veluwezoom. Het terras is gelegen op het zuidwesten.

In het eetgedeelte bevind zich de Leicht keuken, voorzien van alle inbouw-apparatuur, te weten: Bora keramische kookplaat met ingebouwde afzuig, vaatwasser, koelkast, Quooker en combinatie hete lucht/stoom-oven.

Het keukenblad en de achterwand, met indirecte verlichting, bestaat uit Grigio Collemandina Leather Finish marmer.

Het zitgedeelte beschikt over een prachtige houten wand gebaseerd op Shou Sugi Ban, een Japanse techniek om hout te verkolen. Daarin weggewerkt een elektrische open haard met warmtescherm van Flamelusion. Flamelusion maakt gebruikt van een hologramtechniek en is niet van echt te onderscheiden.

Slaap-, studeer- en badkamer: Terug in de hal bereiken we de overige ruimten.

Een inloopkast met opstelling voor de was apparatuur en de C.V. ketel.

Zeer royale slaapkamer met een grote kastenwand, van hetzelfde materiaal als de wand in de zitkamer.

De badkamer heeft de allure van een luxe hotel en beschikt over een Inbani wastafelmeubel en zitbankje (Pietra Grey marmer) en een zeer ruime inloopdouche. Een grote spiegel met indirect licht en de elektrische vloerverwarming verhogen het gebruiksgemak.

De separate WC beschikt over een natuurstenen fontein (Pietra Grey Marmer) van Piet Boon en is betegeld zoals de badkamer.

Alle kranen zijn van Radomonte Design Tapware.

De werk-/studeerkamer kijkt uit op de voorzijde van het landgoed.

Het hele appartement beschikt over vloerverwarming als hoofdverwarming.

Op het buiten terrein tegenover het complex staat een afsluitbare privéberging.

Garage: Het appartement beschikt over een inpandige parkeerplaats in gebouw F.


COMPLETE RENOVATIE

Het gehele appartement is in 2022 gestript en opnieuw opgebouwd.

Daarbij is o.m:

• Vloerverwarming (als hoofdverwarming) aangelegd.
• Nieuwe verwarmingsketel geplaatst. (Remeha)
• Het gehele Domotica systeem vervangen. In alle ruimte is het licht dimbaar.
• De keuken, de wc en de badkamer volledig vervangen.
• Het gehele appartement opnieuw gestuct en geverfd. (wanden en houtwerk)
• Houten voorzetwanden gecreëerd.
• Een elektrische open haard met verwarmingselement aangelegd.
• De houten vloer vervangen.
• Een grote kledingkast (van de vloer tot het plafond) in de hoofdslaapkamer gemaakt.
• Een inbraak-beveiligingssysteem aangelegd.


ISOLATIE

Op dit moment heeft de huidige eigenaar een offerte liggen voor het vervangen van de huidige ramen door vacuümglas met een laagje monumentenglas. Hiervoor is al toestemming verleent door zowel de VvE als de Gemeente Rheden. Geïnteresseerde kopers kunnen deze offerte overnemen, waarbij reeds een aanbetaling is gedaan die de eigenaar niet in rekening zal brengen.

Het aanbrengen van vacuümglas verhoogd de waarde van het appartement en maakt het toekomstbestendig en duurzaam. Mocht u besluiten de offerte over te nemen beschikt u over één van de slechts drie geïsoleerde appartementen op het landgoed.


OVER ‘LANDGOED LAAG SOEREN’

‘Landgoed Laag-Soeren’ is met recht een droomlocatie voor levensgenieters.

Het landgoed waarvan de geschiedenis terug gaat tot 1768, is gelegen aan de rand van het rustige dorp Laag Soeren, gemeente Rheden (Gelderland), op 800 meter van de dorpskern, in het zogenaamd Veluwe Massief. Het landgoed grenst direct aan het Nationaal Park Veluwezoom met ongeveer 5000 hectare aan bos-en heidegebieden.

De Engelse landschapstuin loopt over in het aangrenzende bosgebied, afgeschermd door lage hekken om de wilde zwijnen te weren. De herten en reeën springen daar overheen en lopen bij zonsopkomst en ondergang over het terrein. Rustig, natuurlijk en authentiek.

Bij de renovatie in 2005 zijn vrijwel alle oorspronkelijke details bewaard gebleven.


FACILITEITEN

Lounge: Op Landgoed Laag Soeren hebben bewoners vrijblijvend toegang tot de gemeenschappelijke Lounge. De lounge is een grote klassieke ovaalvormige ruimte met aan weerszijden een stijlvolle haard. In deze ruimte kan ’s avonds worden gedineerd en er worden film avonden gegeven en lezingen verzorgd. Verder is de ruimte ingericht met fauteuils, zitjes en een leestafel. Door de openslaande deuren op het zuiden vindt u een zonneterras met tuinmeubilair en uitzicht op de tuinen van het Landgoed.

U kunt deze ruimten ook gebruiken voor bijzondere momenten met uw familie en vrienden.

De omgeving van Laag Soeren biedt een royaal aanbod van culturele activiteiten.

Wellness: Op het Landgoed is het optimaal genieten. Want naast luxe, comfort en veilig wonen kunt u onbeperkt gebruik maken van heerlijke wellness-faciliteiten.

Het verwarmde binnenzwembad, de fitnessstudio en de Finse sauna geven u een weldadig gevoel.

En wat is er fijner dan daarna even heerlijk te ontspannen in de lounge met een mooi glas wijn of een goede kop koffie of thee. In de zomer op het terras met uitzicht op de prachtige tuin, in de winter gezellig bij de open haard.

Keuken: De keuken tegenover de lounge is zodanig ingericht dat een professionele kok het eten vers kan bereiden en uitserveren aan tafel. Dit is altijd rond 18 uur en in overleg met de kok. Het is ook mogelijk de maaltijd op te halen en deze in uw eigen appartement op te eten.

Op dit moment worden er 5 dagen per week maaltijden verzorgt. Op vrijdag en zaterdag worden er geen maaltijden aangeboden.

Bij alle menu’s wordt ook steeds een vegetarische variant aangeboden.

Er is een ruimte vóór de keuken gesitueerd waar men zelf gratis koffie en thee kan nemen.

Kas: Bij het Koetshuis vindt u de groenkas van het Landgoed, waar u desgewenst bloemen en planten kunt kweken. De kas is toegankelijk voor alle bewoners van Landgoed Laag Soeren.

Logeerkamer: Op het Landgoed bevindt zich ook een algemene logeerkamer, die u tegen een kleine vergoeding kunt reserveren. Deze logeerkamer is bedoeld voor gasten en familie van de bewoners.

Servicekosten (VvE): U ontvangt u een groot aanbod in faciliteiten en service.

Zoals gezegd beschikt het Landgoed over een eigen restaurant met een kok. Ook is er een huismeester aanwezig en worden de gemeen-schappelijke ruimtes meerder malen per week schoongemaakt.

Daarnaast betaalt u de gebouw gebonden servicekosten. De gebouwen zijn verzekerd, worden bouwtechnisch onderhouden, inclusief liftvoorzieningen. De ramen worden ééns per kwartaal gewassen en het park wordt onderhouden door een hoveniersbedrijf. De VvE kent een Meerjaren-onderhoudsplan met een gezonde vermogenspositie.

De servicekosten voor dit appartement, inclusief de garageplaats, bedragen op dit moment € 580,00 per maand.


OVER LAAG-SOEREN

Laag-Soeren ligt aan de rand van de Veluwezoom, centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Deze steden zijn per auto in ca. 20 minuten te bereiken.

U wandelt direct het bos in en het mooie Sprengengebied, u fietst in een landelijk gebied naar de IJsselvallei.

Met 5 autominuten kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in de nabij gelegen dorpen Eerbeek en Dieren.

Op het intercitystation in Dieren vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zutphen-Zwolle.

De oprit van de A50 bereikt u in 10 auto-minuten.

lees meer +
Vraag het de makelaar
Robert Versteegh
06-10156692 / stuur een mail
Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN Badhuislaan 57  LAAG-SOEREN
Brochure downloaden
Badhuislaan 57 - LAAG-SOEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 595.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1884
  • Woonoppervlakte:
    110
  • Inhoud:
    440