Sliekstraat 1 h, Hummelo

€ 375.000,-kosten koper

Op een schitterende locatie gelegen comfortabel vierkamer appartement van 110m² met zicht over de landerijen. Wij bieden een prachtig appartement aan met veel comfort gelegen op de tweede woonlaag. De woonkamer is ruim en geeft toegang tot het balkon welke gesitueerd op het westen waar het in de middag en avondzon heerlijk toeven is. Daarnaast is er parkeergelegenheid en een extra berging in de parkeergarage in het souterrain.

Het appartement is gelegen in kleinschalige appartementengebouw “Buytenplaets” en staat op ruime afstand van de Sliekstraat; de straat die Hummelo en Doetinchem met elkaar verbindt. Op korte afstand is een bushalte waardoor u comfortabel reist naar het treinstation en het mooie Doetinchem. Een bezoek aan het prachtige kasteel Keppel of wandelen door de uitgestrekte Kruisbergse bossen zijn op korte afstand gelegen. Kortom gelijkvloers wonen op een unieke plek, net buiten Hummelo.

Indeling;
Begane grond: afgesloten hoofdentree met intercom, liftinstallatie en trappenhuis.

Appartement: Entree, hal, toilet, woonkamer (ca. 45 m²) met toegang tot balkon, halfopen keuken met nette inbouwkeuken (Siematic) voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met cv-opstelling en aansluitingen voor de wasapparatuur, royale slaapkamer (ca. 16 m²) met toegang tot luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafel en 2e toilet. 2e en 3e slaapkamer (ca. 8 en 7 m²).

Algemeen: Bouwjaar 1997, woonoppervlakte ca. 110 m², inhoud ca. 355 m³, het appartement is volledig geïsoleerd en wordt centraal verwarmd door middel van een HR-combiketel (Atag, 2013). Naast de bijbehorende parkeerplaats in de parkeergarage is er voldoende parkeergelegenheid achter het complex.

Over Hummelo
Hummelo is een pittoresk dorpje gelegen in de prachtige regio van de Achterhoek. Het dorpje heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en heeft vele oude gebouwen en monumenten die getuigen van deze rijke geschiedenis. Hummelo staat bekend om zijn prachtige landschap en natuurlijke schoonheid. Het dorp is omgeven door glooiende heuvels, bossen en velden en biedt vele wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekjes voeren. Het gebied is ook rijk aan wildleven en vogels, wat het een geweldige plek maakt voor natuurliefhebbers. Naast de prachtige omgeving heeft Hummelo ook een bruisende gemeenschap die het hele jaar door verschillende evenementen organiseert. Er zijn tal van lokale markten, festivals en andere activiteiten die het hele jaar door plaatsvinden. Op loopafstand van het appartement vindt u een grote supermarkt, 2 restaurants waaronder de landelijk bekende "Gouden Karper", een kapper, de kunstroute en een garagebedrijf.
Met 10 autominuten kunt u gebruik maken van alle voorzieningen in de nabij gelegen steden Doetinchem/Doesburg.

Bijzonderheden;
- Ruim vierkamer appartement;
- Gelegen op unieke locatie;
- Ruim balkon op het westen;
- Energielabel B, geldig tot 07-09-2030

Voor dit appartement is een eigen website met o.a. fullscreen foto’s beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Edith Nooteboom
06-53551560 / stuur een mail
Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO Sliekstraat 1 h HUMMELO
Brochure downloaden
Sliekstraat 1 h - HUMMELO
Kenmerken
  • Overdracht
  • Vraagprijs
    € 375.000,- k.k.
  • Status:
    Verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1997
  • Woonoppervlakte:
    110
  • Inhoud:
    355