Zutphenseweg 0 ong, Gorssel

€ 399.000,-vrij op naam

Unieke kans! Op prachtige locatie tussen Gorssel en Eefde gelegen royale kavel van maar liefst ca. 1.545 m². De kavel heeft een woonbestemming waarbij is uitgegaan van 600 m³ maximale inhoud. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor een nieuwbouw woning met een extra bouwvlak voor o.a. bijgebouwen en overkappingen met een maximaal oppervlakte van 75 m². De maximale bouwhoogte is 10 meter met een goothoogte van 4,5 meter. Voor meer informatie kunt u kijken op ruimtelijke plannen van de rijksoverheid.

De uitrit van de kavel is gelegen aan een rustig doorlopende staat. De IJssel met haar mooie uiterwaarden ligt op zeer korte afstand.

Eigenschappen van deze unieke kavel:
• Royaal kavel van ca. 1.545 m².
• In het groen tussen Gorssel en Eefde.
• Op korte afstand van de voorzieningen in Deventer en Zutphen.
• Heerlijk wandelen, joggen, fietsen en echte natuur proeven op de heidevelden van de Gorsselse Heide, de bossen richting Joppe en de vele landerijen.
• De dichtstbijzijnde snelweg (A1) ligt op ca. 10 minuten afstand.
• Op het intercitystation Zutphen vertrekken om de 15 minuten treinen richting Arnhem-Roosendaal en Zwolle.

De volgende clausules zullen door de Provincie Gelderland in de koopovereenkomst worden opgenomen:

Wet BIBOB
De provincie kan een onderzoek starten op basis van de Wet Bevordering Integriteitsbeoordelingen door het Openbaar Bestuur (Wet Bibob). Deze wet geeft de overheid de mogelijkheid zich te beschermen tegen het ongewenst en onbewust faciliteren van criminele activiteiten. Voordat u de vastgoedtransactie aangaat vult u daarom een Bibob-vragenformulier in. Hierin staan vragen over bijvoorbeeld de samenstelling en financiering van het bedrijf of de organisatie en haar bestuurders. U bent verplicht dit naar waarheid in te vullen en ondertekend terug te sturen. Met de verzamelde onderzoeksgegevens brengen wij de integriteit van u, uw bedrijf of organisatie in kaart. We gebruiken diverse informatiebronnen, bijvoorbeeld open bronnen, politie- en justitiegegevens, de Kamer van Koophandel, het Kadaster en nieuwsberichten. Blijkt uit het onderzoek dat geen sprake is van een integere partij? Dan kunnen we besluiten de vastgoedtransactie niet te sluiten of een reeds aangegane vastgoedtransactie beëindigen. Wij wijzen u in
dit kader op de Beleidsregels voor de toepassing van de Wet Bibob bij vastgoedtransacties alsmede de Wet Bibob.

'As is, where is'
Koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’.

Over Gorssel
Tot het begin van de 21e eeuw was Gorssel de zetelplaats van de gelijknamige gemeente. Het dorp Gorssel ligt als het ware ingeklemd tussen Zutphen en Deventer. In het dorp vind je nu een aantal verenigingen, horeca & een bloeiende middenstand. Daarnaast zijn voorzieningen goed op orde en beschikt het over een groot museum voor Nederlands modern realisme.

Wie weet het niet: Deventer en Zutphen staan voor uitgebreid winkelen, iedere stad met een eigen identiteit en gezelligheid, lekker een restaurant of terrasje pakken. Ook de extra voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen en sportvelden zijn goed op orde. Dankzij dit project kunt u wonen op steenworp afstand van het bos. Met in de nabije omgeving, verschillende landschapstypen, zoals bos, heide, zandverstuivingen en statige landgoederen praktisch in de achtertuin, is het prettig wonen in Gorssel.

Op enkele kilometers afstand ligt Het Nationaal Park Veluwezoom, het oudste Nederlandse nationale park, vormt samen met andere natuurgebieden het grootste aaneengesloten `droge` natuurgebied van Nederland. Dit park maakt deel uit van de Veluwe, een natuurgebied dat zich uitstrekt van de IJssel tot de Gelderse Vallei en van de Rijn tot Harderwijk. Tijdens een wandeling of fietstocht in dit park is de kans groot om oog in oog te komen te staan met onder andere Schotse Hooglanders, wilde zwijnen en edelherten.

Voor deze bouwkavel is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. U vindt de website door straat- en plaatsnaam achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

lees meer +
Vraag het de makelaar
Joppe Boersma
0575-561050 / stuur een mail
Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL Zutphenseweg 0 ong GORSSEL
Brochure downloaden
Zutphenseweg 0 ong - GORSSEL
Kenmerken
 • Overdracht
 • Vraagprijs
  € 399.000,- vrij op naam
 • Status:
  Beschikbaar
 • Bouw
 • Perceeloppervlakte:
  1592